Ελλαδα

Κολωνός - Δικηγόρος του 55χρονου προπονητή: «Θα έπρεπε να του ζητάμε συγγνώμη»

«Του έχουμε κάνει το δικαστήριο χωρίς να έχει γίνει η δίκη»

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Βιασμός 12χρονης στον Κολωνό: «Θα έπρεπε να του ζητήσουμε συγγνώμη», υποστηρίζει ο δικηγόρος του 55χρονου προπονητή.  - Πώς αιτιολογεί τις πράξεις του πελάτη του.
Ο δικηγόρος του 55χρονου προπονητή που προφυλακίστηκε για την υπόθεση του Κολωνού υποστηρίζει ότι υπάρχει λάθος στον τρόπο που περιγράφεται η δράση του © Unsplash & Facebook

Βιασμός 12χρονης στον Κολωνό: «Θα έπρεπε να του ζητήσουμε συγγνώμη», υποστηρίζει ο δικηγόρος του 55χρονου προπονητή.  - Πώς αιτιολογεί τις πράξεις του πελάτη του.

Προφυλακιστέος κρίθηκε μετά την απολογία του ο 55χρονος προπονητής ο οποίος φέρεται να εμπλέκεται στην υπόθεση του Κολωνού.

Μιλώντας στο MEGA και τον Νίκο Ευαγγελάτο ο Γεώργιος Γαλάνης, δικηγόρος του 55χρονου, σημείωσε πως ο πελάτης του δεν κατηγορείται ούτε για βιασμό αλλά ούτε και για παιδεραστία.

«Θα δούμε σε δεύτερη φάση γιατί προφυλακίστηκε. Το ένταλμα για προφυλάκιση πάσχει από σοβαρές ακυρότητες, δεν υπάρχει σοβαρός λόγος προφυλάκισης».

«Θα έπρεπε να του ζητήσουμε συγγνώμη (σ.σ. στον 55χρονο) επειδή του έχουμε κάνει το δικαστήριο χωρίς να έχει γίνει η δίκη», τόνισε.

«Υπάρχει ένα λάθος συνολικό στον τρόπο που παρουσιάζονται οι ειδήσεις ως προς το πρόσωπό του. Θα ήθελα να σας γνωστοποιήσω κάποια στοιχεία που δεν σχετίζομαι με τη δικογραφία, αλλά είναι σημαντικά για πώς έχει κινηθεί και τι έχει κάνει αυτό το άτομο για να βοηθήσει τις Αρχές να εξαρθρώσουν αυτήν την υπόθεση», ανέφερε ο δικηγόρος.

Όπως είπε ο ίδιος, «την Κυριακή που πήγε στη ΓΑΔΑ, οι αστυνομικοί τού δήλωσαν ότι πρέπει να φύγει. Αυτό το στοιχείο δεν βγήκε ποτέ στη δημοσιότητα. Ο άνθρωπος έδωσε μάχη για να καταφέρει να μπει μέσα στη ΓΑΔΑ, να προτείνει ο ίδιος να του κατασχέσουν το κινητό και τα υπόλοιπα αποδεικτικά μέσα που έχει τα οποία αφορούσαν την επικοινωνία του με την 12χρονη».

Σύμφωνα με τον κ. Γαλάνη, ο 55χρονος όταν πήγε στη ΓΑΔΑ, «δήλωσε ρητά στη ΓΑΔΑ ότι τη συνάντησε (σ.σ. την 12χρονη) δύο φορές. Έχετε παρουσιάσει ότι πήγε και δήλωσε ότι μίλησε με την 12χρονη αλλά δεν τη συνάντησε ποτέ. Λόγω αυτού του ψευδούς διατάχθηκε η προφυλάκιση».

Υπενθυμίζεται ότι ο 55χρονος προπονητής και τεχνικός διευθυντής ακαδημιών ποδοσφαίρου πήρε τον δρόμο για τη φυλακή μετά την απολογία του.

Ο 55χρονος κατηγορείται για γενετήσια πράξη με ανήλικο έναντι αμοιβής. Στο παρελθόν είχε ασχοληθεί με προπόνηση νεαρών αθλητών σε ποδόσφαιρο σάλας. 

Νωρίτερα, ο 34χρονος Ευθύμιος Κλωθάκης, τα στοιχεία του οποίου έχουν δημοσιευτεί από την ΕΛΑΣ, επικαλέστηκε «στυτική δυσλειτουργία» προκειμένου να υποστηρίξει τον ισχυρισμό του ότι είναι αθώος.

Οι έρευνες στην υπόθεση για τον βιασμό και τη σεξουαλική εκμετάλλευση της 12χρονης στον Κολωνό βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ