Ελλαδα

Κολωνός: Προφυλακιστέος ο 55χρονος προπονητής ποδοσφαίρου για τον βιασμό της 12χρονης (βίντεο)

Τι ισχυρίστηκε στην απολογία του

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ο 55χρονος προπονητής ποδοσφαίρου που εμπλέκεται στην υπόθεση με τον βιασμό 12χρονης στον Κολωνό
Ο 55χρονος προπονητής ποδοσφαίρου που εμπλέκεται στην υπόθεση με τον βιασμό 12χρονης στον Κολωνό © Facebook

Κολωνός - Βιασμός 12χρονης - Στη φυλακή ο 55χρονος προπονητής ποδοσφαίρου - Η απολογία του - Προθεσμία πήρε ο 43χρονος ηλεκτρολόγος πλοίων

Στην υπόθεση με τον Κολωνό και τον βιασμό της 12χρονης μαθήτριας, ο 55χρονος προπονητής και τεχνικός διευθυντής ακαδημιών ποδοσφαίρου πήρε τον δρόμο για τη φυλακή.

Ο 55χρονος, μετά την απολογία του, κρίθηκε προφυλακιστέος. Πληροφορίες αναφέρουν ότι αρνήθηκε πως είχε σεξουαλική επαφή με τη 12χρονη στον Κολωνό.

Ο 55χρονος κατηγορείται για γενετήσια πράξη με ανήλικο έναντι αμοιβής. Στο παρελθόν είχε ασχοληθεί με προπόνηση νεαρών αθλητών σε ποδόσφαιρο σάλας. 

Σημειώνεται ότι ο 34χρονος Ευθύμιος Κλωθάκης, τα στοιχεία του οποίου έχουν δημοσιευτεί από την ΕΛΑΣ, επικαλέστηκε «στυτική δυσλειτουργία», προκειμένου να υποστηρίξει τον ισχυρισμό του ότι είναι αθώος.

Οι έρευνες στην υπόθεση για τον βιασμό και τη σεξουαλική εκμετάλλευση της 12χρονης στον Κολωνό βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη.

Κολωνός: Προφυλακίστηκε ο προπονητής – Προθεσμια για την Πέμπτη πήρε ο ηλεκτρολόγος | 07/11/2022|ΕΡΤ

Βιασμός 12χρονης στον Κολωνό - Προθεσμία πήρε ο 43χρονος - Απολογείται την Πέμπτη

Εν τω μεταξύ, ενώπιον της 33ης ανακρίτριας οδηγήθηκε ο 43χρονος ηλεκτρολόγος πλοίων, ο οποίος συνελήφθη στην Κόρινθο την περασμένη Παρασκευή μετά από ένταλμα της Αστυνομίας. Έχει παραδεχτεί ότι συναντήθηκε τρεις φορές με τη 12χρονη μαθήτρια στον Κολωνό.

«Συνάντησα τρεις φορές την 12χρονη. Νόμιζα ότι ήταν μεγαλύτερη, της έδωσα χρήματα για να τη βοηθήσω, όμως δεν υπήρξε καμία ερωτική πράξη», φέρεται να ισχυρίστηκε στους αστυνομικούς. Μετά την προθεσμία που ζήτησε και έλαβε για να απολογηθεί, οδηγείται εκ νέου στην ανακρίτρια την Πέμπτη.

Μέχρι στιγμής για την υπόθεση με τον βιασμό της 12χρονης στον Κολωνό και τη σεξουαλική της εκμετάλλευση έχουν απαγγελθεί κατηγορίες σε 10 άτομα, 7 εκ των οποίων κρίθηκαν προφυλακιστέα. Ανάμεσά τους ο Ηλίας Μίχος και η μητέρα της 12χρονης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ