Ελλαδα

Πετράλωνα: «Πρώτα με κακοποιούσε ο πατέρας και μετά με έσπρωχνε στους άλλους», περιγράφει ο 17χρονος

Η κατάθεση του ανήλικου για τα όργια στο σπίτι

62224-137655.jpg
Newsroom
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Παιδί σε δωμάτιο όπου μπαίνει φως από το παράθυρο
Νέες αποκαλύψεις για τη σεξουαλική κακοποίηση παιδιών © Unsplash / Michal Pechardo

Πετράλωνα - Βιασμός παιδιών: Η κατάθεση του 17χρονου για τα «πάρτι βιασμών» και τον εκφοβισμό από τη μητέρα του

Όσα κατέθεσε τον Σεπτέμβριο του 2021 ο 17χρονος σήμερα γιος της οικογένειας στα Πετράλωνα, που κατήγγειλε μαζί με την αδελφή του ότι έπεσαν κατ' εξακολούθηση θύματα βιασμών από τον πατέρα τους, βρήκαν το φως της δημοσιότητας. Ο ανήλικος μαθητής υποστήριξε ότι ήταν θύμα βιασμού από τον πατέρα του και φίλους του από τα 6 του χρόνια μέχρι τα 9 του. 

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Star, στην κατάθεσή του ο 17χρονος υποστήριξε ότι «κάθε μεσημέρι ξαπλώναμε με τον (όνομα πατέρα) και με χούφτωνε και έκανε και άλλες πράξεις με έβαζε να τον… στο στόμα, με έβαζε να βλέπω ταινίες πορνό. Αυτά συνέβαιναν στο δωμάτιο των γονιών μας». Όταν το παιδί ρωτήθηκε για το πού ήταν η μητέρα το αγόρι, το οποίο σε όλη την κατάθεσή του αναφερόταν σε αυτή μόνο με το όνομά της, απάντησε «στο δωμάτιό τους, άλλες φορές ήταν σπίτι, άλλες φορές έλειπε».

«Ήταν και αυτές εκεί (σ.σ. οι αδερφές του). Μας χούφτωνε μας …… Μέσα σε αυτά τα χρόνια συνέβησαν 10 πάνω κάτω όργια στο σπίτι μας. Έβγαζαν όλοι τα ρούχα τους και έκαναν σεξ με όλους.Έβαζαν και πορνό στην τηλεόραση. Μετά με έσπρωχνε στους άλλους και με βίαζαν» περιέγραψε ο 17χρονος, ο οποίο φέρεται να κατήγγειλε βιασμούς και άλλων παιδιών στη Θεσσαλονίκη, όταν ήταν 8 ετών και είχαν πάει οικογενειακώς για έναν γάμο. «Μια φορά άκουσα φωνές από τη σοφίτα, στο κέντρο είχε ένα κρεβάτι και γύρω γύρω ήταν κάποιοι και ο… (σ.σ. ονομάτισε τον θείο του) βίαζε δύο παιδάκια ήταν και ο… (σ.σ. ονομάτισε τον πατέρα του).

Στους αστυνομικούς μίλησε και η μικρότερη αδερφή, ηλικίας σήμερα 11 ετών, και περιέγραψε όσα της έκανε ο «κακός», όπως τον χαρακτηρίζει, πατέρας της. «Το πρώτο περιστατικό συνέβη όταν ήμουν τριών ή τεσσάρων ετών, όταν ήμασταν στο αυτοκίνητο. Με πίεζε στην κοιλιά μου και στα γεννητικά μου όργανα. Δεν μου το έκανε μια φορά, μου το έκανε συνέχεια και μερικές φορές ήταν και κάποιοι άλλοι μαζί, όπως η …, ο … ένας ….» είπε το κορίτσι. Το κορίτσι υποστήριξε ότι τις αποτρόπαιες πράξεις τις έκανε μόνο ο πατέρας της: «Στον παιδότοπο που δεν υπήρχε κόσμος πηγαίναμε μεσημέρι προς απόγευμα. Εκεί υπήρχαν και τραπεζάκια. Καθόμασταν, εμένα με έβαζε πάνω στα πόδια του και με πίεζε στα γεννητικά όργανα και στην κοιλιά μου».

Η τρίτη αδερφή έκανε, επίσης, λόγο για «πάρτι» στο σπίτι λέγοντας «στο σπίτι μας γινόταν ένα πάρτι. Υπήρχαν χρωματιστά φωτιστικά. Είχαν φέρει μεγάλες τούρτες και χόρευαν γυμνοί, εγώ μόνο κοίταζα και έκλαιγα».

Πετράλωνα: Ο 17χρονος καταγγέλλει ψυχολογική βία από τη μητέρα για να μην αποκαλύψει όσα βίωνε

Σύμφωνα με το Mega, όταν ο 17χρονος είχε μιλήσει για την κακοποίησή του στη μητέρα του, εκείνη του ασκούσε ψυχολογική βία, να μην αποκαλύψει όλα όσα συνέβησαν στο σπίτι τους στα Πετράλωνα. «Όταν πλέον κληθήκαμε από την αστυνομία να καταθέσουμε το φθινόπωρο του 2018 και είδε η μητέρα μου ότι δεν έκρυβα τίποτα, έκανε τη ζωή μου χειρότερο μαρτύριο. Μου έλεγε όλο και πιο συχνά ότι αν αποκάλυπτα τα πάντα, το κράτος θα με έβαζε σε ίδρυμα. Με απειλούσε διαρκώς ότι έχει περισσότερη δύναμη από όλους και θα σταματούσε την υπόθεση. Έκανε ότι δεν ήξερε τίποτα. Εγώ ρεζιλευόμουν στον ιατροδικαστή με εξετάσεις, από τις οποίες δεν φαινόταν τίποτα. Ο ίδιος ο ιατροδικαστής έλεγε μπροστά μας πως δεν μπορεί να φαίνεται κάτι μετά από τόσο καιρό. Κι εκείνη όταν φεύγαμε από την εξέταση έπαιρνε μπροστά μου τον αστυνόμο και τη δικηγόρο και τους έλεγε πως ο ιατροδικαστής είχε πει ότι: Δεν έγιναν ποτέ αυτά. Μετά μου έλεγε: Είδες στην αστυνομία ποιανού ο λόγος περνάει; Κουμάντο κάνω εγώ!» Άλλοτε μου έλεγε εκφοβιστικά: Πες τα, εσάς θα βάλουν σε ίδρυμα».

Πετράλωνα: «Πώς αντέδρασε η μητέρα μου όταν μίλησα…» – Τι λέει ο 17χρονος | LIVE NEWS 03.11.2022

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ