- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
35χρονος οδηγός ταξί στη Θεσσαλονίκη εξαφανίστηκε μαζί με το όχημά του
Αγνοείται τις τελευταίες 10 ημέρες
Θεσσαλονίκη: Εξαφάνιση οδηγού ταξί - Οι έρευνες συναδέλφων του και τα στοιχεία του οχήματος
Ένας 35χρονος οδηγός ταξί έχει εξαφανιστεί μαζί με το όχημα που οδηγεί εδώ και 10 ημέρες στη Θεσσαλονίκη, με τους συναδέλφους του να μην έχουν καταφέρει ακόμη να έρθουν σε επικοινωνία μαζί του, παρά τις συνεχείς κλήσεις στο κινητό του τηλέφωνο, το οποίο παραμένει κλειστό.
Σύμφωνα με δηλώσεις του προέδρου του Σωματείου Ιδιοκτητών Ταξί «Ο Ερμής», Κλήμη Λεοντιάδη, «πρόκειται για οδηγό, ο οποίος αγνοείται μαζί με το όχημα του ιδιοκτήτη στο οποίο εργαζόταν». Ο κ. Λεοντιάδης, έκανε γνωστό πώς ενημερώθηκε τη δευτέρα για την εξαφάνιση και αμέσως «πληροφορήσαμε όλα τα Ραδιοταξί, αλλά και την Αστυνομία, για το συγκεκριμένο συμβάν. Τον ψάχνουμε μανιωδώς διότι φοβόμαστε μήπως έχει πάθει κάτι, αλλά έχει κλειστό το κινητό τηλέφωνό του. Κλειστό είναι και το τηλέφωνο του πατέρα του».
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο άνδρας ο οποίος αγνοείται, είναι 35 ετών και οδηγεί ένα Peugeot 301, με αριθμό κυκλοφορίας ΤΑΕ 4749.
Εξαφάνιση οδηγού ταξί στη Θεσσαλονίκη: Φόβοι για εγκληματική ενέργεια
Όπως ανάφερε στο ΟPEN ο κ. Άνθιμος Σαχπαζής, ιδιοκτήτης του ταξί, ο οδηγός ηλικίας περίπου 35 ετών εμφανίστηκε προ τετραμήνου κι έκανε επινοικίαση του οχήματος. «Όλα πήγαιναν καλά στην αρχή», αλλά εδώ και μέρες ψάχνουμε και το αμάξι και τον οδηγό» είπε ο κ. Σαπχαζίδης και πρόσθεσε: «Τον ψάχνουμε, το κινητό είναι κλειστό, το αμάξι είναι άφαντο».
Σχετικά με τους οικείους του, ο ιδιοκτήτης του ταξί, είπε ότι δεν γνωρίζει κάτι περισσότερο για τον αγνοούμενο οδηγό και την οικογένειά του, ενώ εξέφρασε και την ανησυχία μήπως δεν κρύβεται από πίσω το ενδεχόμενο κλοπής του ταξί, αλλά, εγκληματική ενέργεια μιας και «το ταξί είναι μια επικίνδυνη δουλειά… Πιστεύω να είναι καλά ο άνθρωπος».
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Προληπτική αλλαγή μηχανής στην Οινόη
Eίχε προσβληθεί από μηνιγγίτιδα
Επιχείρηση του Λιμενικού με 38 άτομα στα ανοιχτά των Καλών Λιμένων
Πώς έφτασαν στα ίχνη τους οι Αρχές
Οι εικόνες του συρμού έγιναν viral μέσα σε λίγες ώρες
Τι δήλωσαν επιβάτες του αεροσκάφους
Υπόθεση κατασκοπείας στη Σούδα: Τι έχουμε μάθει μέχρι σήμερα για το δίκτυο ιρανικής κατασκοπείας στην Ελλάδα από Αζέρους πράκτορες «χαμηλής και μεσαίας στρατολόγησης».
Βανδαλίστηκε από αγνώστους όταν δημοσιοποιήθηκαν οι φωτογραφίες-ντοκουμέντα σε δημοπρασία
Το σακίδιο επιβίωσης για τα τρία πρώτα 24ωρα
Τι αφορά η κινητοποίηση
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Ο χάρτης που δείχνει τους κεντρικούς οδικούς άξονες που αντιμετωπίζουν προβλήματα
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Οι κατηγορίες που αντιμετωπίζουν
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.