Ελλαδα

Βιασμός 12χρονης στον Κολωνό: Αστυνομικός στις επαφές της ανήλικης - Διετάχθη πειθαρχικός έλεγχος

Με εντολή Θεοδωρικάκου

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Το κατάστημα του 53χρονου Ηλία Μίχου
© EUROKINISSI/ ΚΩΣΤΑΣ ΤΖΟΥΜΑΣ

Βιασμός 12χρονης στον Κολωνό: Αστυνομικός φέρεται να εμπλέκεται στην υπόθεση - Εντολή Θεοδωρικάκου για πειθαρχικό έλεγχο

Σε πειθαρχικό έλεγχο τίθεται ο αστυνομικός που φέρεται να εμπλέκεται στην υπόθεση της 12χρονης από τον Κολωνό, μετά από εντολή του υπουργού Προστασίας του Πολίτη Τάκη Θεοδωρικάκου.

«Έδωσα εντολή ο αστυνομικός που φέρεται να εμπλέκεται στην υπόθεση του 12χρονου κοριτσιού να τεθεί αμέσως σε πειθαρχικό έλεγχο», ανέφερε σε ανάρτησή του στο twitter ο Τάκης Θεοδωρικάκος.

Υπενθυμίζεται ότι σύμφωνα με ρεπορτάζ του Mega, μεταξύ αυτών που είχαν συνομιλήσει με την 12χρονη στον Κολωνό, υπήρχε και ένας αστυνομικός της ΓΑΔΑ.

Την ίδια ώρα σε εξέλιξη βρίσκονται έρευνες, προκειμένου να διαπιστωθεί εάν ο ένστολος βγήκε ραντεβού με την ανήλικη. Σύμφωνα με τα στοιχεία, ο αστυνομικός φαίνεται να είχε εκτεταμένες συνομιλίες με τη 12χρονη και να είχαν ανταλλάξει μηνύματα.

Αναμένεται να διευκρινιστεί εάν θα κληθεί για έγγραφες εξηγήσεις ή θα δώσει κατάθεση, δηλαδή αν θα τοποθετηθεί με το υπόλοιπο κατηγορητήριο.

Νωρίτερα προφυλακιστέοι κρίθηκαν οι δύο από τους τρεις που συνελήφθησαν με εντάλματα. Για τον τρίτο, τον 36χρονο διοικητικό υπάλληλο σε μεγάλο νοσοκομείο υπήρξε διαφωνία μεταξύ ανακρίτριας και εισαγγελέα, όποτε για την περαιτέρω ποινική του μεταχείριση θα αποφασίσει εντός των αμέσως επόμενων ημερών το Δικαστικό Συμβούλιο.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ