Ελλαδα

Κολωνός: Όσα έγραφε ο Ηλίας Μίχος στους επίδοξους βιαστές για να κλείσει ραντεβού με την 12χρονη

Στο φως οι διάλογοι

62224-137655.jpg
Newsroom
3’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ο 53χρονος που βίαζε και εξέδιδε την 12χρονη στον Κολωνό
Ο 53χρονος που βίαζε και εξέδιδε την 12χρονη στον Κολωνό © Facebook

Βιασμός 12χρονης στον Κολωνό: Ο Ηλίας Μίχος πίσω από τα μηνύματα στο site γνωριμιών και οι υποσχέσεις για τα ραντεβού

Πίσω από τις συνομιλίες της 12χρονης σε ιστοσελίδα γνωριμιών κρύβεται ο 53χρονος βιαστής και προαγωγός της, Ηλίας Μίχος. Στην πολυσέλιδη δικογραφία που έχει σχηματιστεί για την υπόθεση, παρατίθενται διάλογοι με τους επίδοξους βιαστές. Ο βασικός κατηγορούμενος στην υπόθεση υπόσχεται στους παιδοβιαστές «άφθονο σεξ» από ένα κορίτσι που «κάνει τα πάντα».

Σύμφωνα με το «Πρώτο Θέμα» και το ρεπορτάζ του Βασίλη Κόκκαλη, αν και ο ίδιος υποστηρίζει ότι δεν ήταν εκείνος που διαχειριζόταν τον λογαριασμό στην ιστοσελίδα γνωριμιών, οι συγκεκριμένες συνομιλίες έφτασαν στα χέρια των Αρχών μετά την άρση του απορρήτου των επικοινωνιών των εμπλεκομένων. Από τις ίδιες έρευνες προέκυψε ότι ο 53χρονος Ηλίας Μίχος είχε στείλει μήνυμα στη 12χρονη γράφοντας: «Μου λείπεις, θέλω να κάνουμε έρωτα», ζητώντας της να του στείλει και βίντεο που θα του δείχνει τα απόκρυφα σημεία του σώματός της.

Ακολουθούν διάλογοι από την ιστοσελίδα γνωριμιών

Ανήλικη: Γεια σου θες να βρεθούμε, με λένε ..........
Υποψήφιος πελάτης: Ναι.
Ανήλικη: Στείλε μου το κινητό σου, εγώ κάνω πολύ σεξ.
Υποψήφιος πελάτης: Να σου δώσω το τηλέφωνο, στείλε μου στο viber.

Σε άλλο διάλογο:

Ανήλικη: Γεια σου.
Υποψήφιος πελάτης: Είσαι ελεύθερη;
Ανήλικη: Ξέρεις πού είναι τα Σεπόλια; Θες να βρεθούμε σήμερα μου αρέσει πολύ το σεξ;
Υποψήφιος πελάτης: Πώς είσαι;
Ανήλικη: Εχεις αμάξι; Θες να κάνουμε σεξ μέσα στο αμάξι και να μου δώσεις ένα δωράκι;

Τρίτος διάλογος:

Ανήλικη: Γεια σου τι κάνεις θες να βρεθούμε στην περιοχή μου; Με 120 ευρώ θα έχεις ό,τι θες...
Υποψήφιος πελάτης: Ναι
Ανήλικη: Στείλε μου το αμάξι για να σε αναγνωρίσω….

Όπως είχε πει στις πρώτες δύο καταθέσεις της η ανήλικη, ο 53χρονος Ηλίας Μίχος τής έδινε την πινακίδα αυτοκινήτου προκειμένου να πηγαίνει στα ραντεβού τους. 

Σε άλλο διάλογο από τη δικογραφία, που φέρνει στο φως το ίδιο ρεπορτάζ του protothema.gr, η 12χρονη εμφανίζεται να βρίσκεται σε τζακούζι και να δηλώνει στον υποψήφιο πελάτη πως είναι 16 ετών και πως δεν έχει πρόβλημα επειδή εκείνος είναι 32 ετών.

Ανήλικη: Γεια τι κάνεις; Είμαι 16...
Υποψήφιος πελάτης: Καλά είμαι. Εσύ; Εγώ είμαι 32.
Ανήλικη: Δεν με πειράζει. Πού είσαι τώρα;
Υποψήφιος πελάτης: Εγώ είμαι στο κρεβάτι.
Ανήλικη: Εγώ είμαι στο τζακούζι...
Υποψήφιος πελάτης: Θέλω να σε δω...
Ανήλικη: Δεν μπορώ να σου στείλω βίντεο, να μιλήσουμε με βιντεοκλήση αν θες...

Βιασμός 12χρονης στον Κολωνό: Προθεσμία για να απολογηθούν την Τετάρτη οι 3 συλληφθέντες - Τι υποστήριξαν

Προθεσμία για να απολογηθούν την Τετάρτη (19/10) ζήτησαν και έλαβαν οι άλλοι τρεις συλληφθέντες για την υπόθεση βιασμού της 12χρονης στον Κολωνό.

Σύμφωνα με τους συνηγόρους τους, αρνούνται την κατηγορία της γενετήσιας πράξης με ανήλικο έναντι αμοιβής που τους αποδίδεται. Συγκεκριμένα, ο 33χρονος φέρεται να παραδέχεται ότι είχε κλείσει τρία ραντεβού μέσω διαδικτύου με την 12χρονη, αλλά υποστηρίζει ότι δεν υπήρξε μεταξύ τους σεξουαλική επαφή. Σύμφωνα με πληροφορίες υποστηρίζει πως από τα τρία ραντεβού πραγματοποιήθηκαν μόνο τα δύο και έδωσε 50 με 70 ευρώ στη 12χρονη. Ακόμη, υποστήριξε
ότι δεν ήξερε την ηλικία της ανήλικης και νόμιζε ότι ήταν 17 ετών. Στις πρώτες του καταθέσεις είπε ακόμη ότι συνήθιζε να επισκέπτεται ιστοσελίδες γνωριμιών και επικαλείται προβλήματα υγείας. Χ

Ο 36χρονος διοικητικός υπάλληλος του νοσοκομείου Μεταξά σύμφωνα με πληροφορίες παραδέχθηκε ότι συναντήθηκε με την 12χρονη μία φορά, χωρίς να προχωρήσει σε σεξουαλική επαφή, ενώ και ο 34χρονος συλληφθείς επικαλέστηκε προβλήματα υγείας.

Βιασμός 12χρονης στον Κολωνό: «Φαινόταν ότι η 12χρονη ήταν ανήλικη», λέει γειτόνισσα 

Για τον 53χρονο Ηλία Μίχο μίλησε γειτόνισσά του στον Κολωνό. Σε δηλώσεις της στο Mega αναφέρει ότι απέφευγε να πηγαίνει στο κατάστημά του λόγω της απαράδεκτης συμπεριφοράς του.

«Τον ήξερα ναι, και τον κύριο Μίχο ήξερα και τη σύζυγό του και το κοριτσάκι ήξερα. Πάνε αρκετά χρόνια που έχω να πάω στο κατάστημά του, διότι ο κ. Μίχος γενικότερα, ας πούμε, το ματάκι του έπαιζε» τόνισε και πρόσθεσε: «Προσωπικά σε εμένα, δηλαδή, μου την είχε πέσει και μάλιστα πολύ αισχρά. Είναι και ο λόγος που σταμάτησα να πηγαίνω στο κατάστημά του. Και απ' ό,τι έχω ακούσει και γύρω εδώ από την περιοχή και από άλλες κοπέλες, τις έφερνε σε δύσκολη θέση».

«Σε κοιτούσε δηλαδή από πάνω έως κάτω ρε παιδί μου, έκανε διάφορες… Ήταν διαχυτικός… Και την τελευταία φορά θυμάμαι ότι σταμάτησε με το φορτηγάκι του και μου έκανε μία χειρονομία, κάτι μου είπε, δεν θυμάμαι τι, κάτι πολύ χυδαίο ας πούμε» ανέφερε επίσης.

Μιλώντας για τον 53χρονο Ηλία Μίχο και την υπόθεση με τον βιασμό της 12χρονης στον Κολωνό, η γειτόνισσα του κατηγορούμενου δήλωση ακόμη: «Γενικότερα όμως ήταν στην περιοχή… Είχε χτίσει μια πολύ καλή βιτρίνα, ένα πολύ καλό όνομα, φρόντιζε να έχει τις διασυνδέσεις του από εδώ και από εκεί σε όλους τους χώρους, είτε είναι πολιτικός, είτε είναι θρησκευτικός, είτε είναι καλλιτεχνικός… Είχε ένα καλό όνομα. Δηλαδή παρουσιαζόταν ως ένας ευυπόληπτος πολίτης».

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ