Ελλαδα

Η καταγγελία γειτόνισσας στον Κολωνό: «Φαινόταν ότι η 12χρονη ήταν ανήλικη» (βίντεο)

«Ο Μίχος μου την είχε πέσει χυδαία»

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ο 53χρονος Ηλίας Μίχος στον Κολωνό κατηγορείται για βιασμό και μαστροπεία
Ο 53χρονος Ηλίας Μίχος στον Κολωνό κατηγορείται για βιασμό και μαστροπεία © astynomia

Ηλίας Μίχος και βιασμός 12χρονης στον Κολωνό - Η καταγγελία από γειτόνισσα του 53χρονου

Για τον 53χρονο Ηλία Μίχο μίλησε γειτόνισσά του στον Κολωνό. Σε δηλώσεις της στο Mega αναφέρει ότι απέφευγε να πηγαίνει στο κατάστημά του λόγω της απαράδεκτης συμπεριφοράς του.

«Τον ήξερα ναι, και τον κύριο Μίχο ήξερα και τη σύζυγό του και το κοριτσάκι ήξερα. Πάνε αρκετά χρόνια που έχω να πάω στο κατάστημά του, διότι ο κ. Μίχος γενικότερα, ας πούμε, το ματάκι του έπαιζε» τόνισε.

Και πρόσθεσε: «Προσωπικά σε εμένα, δηλαδή, μου την είχε πέσει και μάλιστα πολύ αισχρά. Είναι και ο λόγος που σταμάτησα να πηγαίνω στο κατάστημά του. Και απ' ό,τι έχω ακούσει και γύρω εδώ από την περιοχή και από άλλες κοπέλες, τις έφερνε σε δύσκολη θέση».

«Σε κοιτούσε δηλαδή από πάνω έως κάτω ρε παιδί μου, έκανε διάφορες… Ήταν διαχυτικός… Και την τελευταία φορά θυμάμαι ότι σταμάτησε με το φορτηγάκι του και μου έκανε μία χειρονομία, κάτι μου είπε, δεν θυμάμαι τι, κάτι πολύ χυδαίο ας πούμε» ανέφερε επίσης.

Μιλώντας για τον 53χρονο Ηλία Μίχο και την υπόθεση με τον βιασμό της 12χρονης στον Κολωνό, η γειτόνισσα του κατηγορούμενου δήλωση ακόμη:

«Γενικότερα όμως ήταν στην περιοχή… Είχε χτίσει μια πολύ καλή βιτρίνα, ένα πολύ καλό όνομα, φρόντιζε να έχει τις διασυνδέσεις του από εδώ και από εκεί σε όλους τους χώρους, είτε είναι πολιτικός, είτε είναι θρησκευτικός, είτε είναι καλλιτεχνικός… Είχε ένα καλό όνομα. Δηλαδή παρουσιαζόταν ως ένας ευυπόληπτος πολίτης».

Η 12χρονη στον Κολωνό «φαινόταν ότι ήταν ανήλικο»

Μεταξύ άλλων η γειτόνισσα του 53χρονου Ηλία Μίχου μίλησε και για τη 12χρονη. «Βεβαίως το ήξερα το κορίτσι. Ένα κουκλί, ένα χαμογελαστό πλάσμα, ευγενέστατο, συγκροτημένο. Φαινόταν δηλαδή, έτσι; Ήταν ένα πολύ σεμνό παιδί» ανέφερε.

Και συμπλήρωσε: «Δεν ήταν ένα κοριτσάκι που θα το δεις έξαλλα ντυμένο, "μεγαλίστικα" ντυμένο ή βαμμένο. Πολύ σεμνό παιδί. Ένα κοριτσάκι που φαινόταν για την ηλικία του. Φαινόταν ότι ήταν ανήλικο, δεν φαινόταν να πηγαίνει Λύκειο».

«Καταλάβαινες ότι πήγαινε δημοτικό, άντε να ήταν αρχές γυμνασίου, εκεί. Ήταν μία πολυμελής οικογένεια. Εγώ θα τη χαρακτήριζα δυσλειτουργική οικογένεια. Μια οικογένεια με πολλά προβλήματα, οικονομικά» κατέληξε η γειτόνισσα του 53χρονου Ηλία Μίχου.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ