Ελλαδα

Κολωνός: Αρνείται κάθε κατηγορία η μητέρα της 12χρονης - «Φοβάται μην της πάρουν τα παιδιά»

Στο πλευρό της τα παιδιά της

62224-137655.jpg
Newsroom
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Η μητέρα της 12χρονης μέσα σε αυτοκίνητο της αστυνομίας οδηγούμενη στην ανακρίτρια
Η μητέρα της 12χρονης έχει ήδη προφυλακιστεί © EUROKINISSI / ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ

Βιασμός 12χρονης στον Κολωνό: Η κατάσταση της μητέρας της και τα νέα εντάλματα σύλληψης για την υπόθεση

Τη Δευτέρα αναμένεται να απολογηθεί η μητέρα της 12χρονης από τον Κολωνό που κατηγορείται για διακεκριμένη μαστροπεία. Η 37χρονη πολύτεκνη μητέρα αρνείται κάθε κατηγορία και σύμφωνα με τη δικηγόρο της, βρίσκεται σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση, έχοντας εκφράσει την πρόθεση να βάλει τέλος στη ζωή της. 

«Η μητέρα αρνείται κάθε κατηγορία. Από τη δικογραφία που έχουμε δει μέχρι τώρα, τα στοιχεία που προκύπτουν εις βάρος της δεν είναι σημαντικά. Κανένας από τους δύο κατηγορούμενους δεν λέει για την εμπλοκή της μητέρας», είπε η δικηγόρος της Ασπασία Ταραχοπούλου, η οποία τόνισε ότι όσα είπε ο 53χρονος κατηγορούμενους αποδεικνύουν πως η μητέρα δεν γνώριζε, ενώ δεν βρέθηκαν εμβάσματα από την πλευρά του 53χρονου. «Βρέθηκαν μικροεμβάσματα που δεν ξέρουμε από που είναι, θα τα δούμε όλα αυτά», είπε η δικηγόρος στο «Mega Καλημέρα».

Όπως έχει γίνει γνωστό, η 12χρονη είχε στην κατοχή της ακριβό κινητό. «Το κινητό έχει πει το παιδί ότι του το πήρε ο 53χρονος. Η μαμά της την ρώτησε που το βρήκε και της είπε ότι ήταν το παλιό (σ.σ: κινητό) του κατηγορούμενου και το έδωσε της μικρής». Επιπλέον, η δικηγόρος τόνισε πως υπάρχει μεγάλο κύμα συμπαράστασης προς τη μητέρα της 12χρονης και πως τα παιδιά της οικογένειας τη στηρίζουν. «Για τη μητέρα υπάρχει μεγάλο κύμα συμπαράστασης από την οικογένεια. Όλα τα παιδιά διαρρηγνύουν τα ιμάτιά τους ότι η μητέρα ποτέ δεν γνώριζε, ποτέ δεν θα έκανε κάτι τέτοιο στο παιδί και ότι αγαπούσε τα παιδιά της. Έχω δεχτεί τηλέφωνα από ανθρώπους που είναι πρόθυμοι να καταθέσουν για τη μητέρα. Τα παιδιά, επίσης, θα καταθέσουν. Η μεγάλη κόρη επισκέφτηκε τη μητέρα στη ΓΑΔΑ. Όλοι είναι με το μέρος της μητέρας, κανένας δεν έχει δεχτεί και δεν πιστεύει ότι η μητέρα έχει κάνει κάτι τέτοιο».

«Η μητέρα της 12χρονης κλαίει συνεχώς και απειλεί ότι θα αυτοκτονήσει. Φοβάται ότι θα της πάρουν τα παιδιά», δήλωσε στο Mega η Ασπασία Ταραχοπούλου και υπογράμμισε πως η 12χρονη από την πλευρά της αρνείται ότι η μητέρα της γνώριζε για τον εφιάλτη που βίωνε επί περίπου πέντε μήνες. 

Βιασμός 12χρονης στον Κολωνό: Εν αναμονή νέων ενταλμάτων σύλληψης

Σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ, μέσα στις επόμενες ώρες αναμένεται η έκδοση νέων ενταλμάτων σύλληψης εμπλεκομένων. Μεταξύ αυτών αναμένεται να είναι και πρόσωπο από το περιβάλλον του 53χρονου βασικού κατηγορουμένου, ο οποίος προφυλακίστηκε μετά την απολογία του.

Εχθές, Πέμπτη, έγινε γνωστό πως οι Αρχές προχώρησαν σε τέσσερις συλλήψεις έπειτα από έφοδο σε οίκο ανοχής, στο πλαίσιο της υπόθεσης. Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ., οι συλλήψεις αφορούν παραβίαση του νόμου περί εκδιδόμενων προσώπων και παραβίαση σφραγίδων που έθεσε η αρχή.

Οι δύο κατηγορούμενοι, ο 53χρονος Ηλίας Μίχος και ο 42χρονος Γιάννης Σοφιανίδης, που κρίθηκαν προφυλακιστέοι και αναμένεται η μεταγωγή τους στη φυλακή παραδέχθηκαν σεξουαλικές επαφές με το παιδί, αρνούμενοι τον βιασμό, ενώ δεν δίστασαν να επιρρίψουν στην ανήλικη και ευθύνες ότι τους «προκαλούσε».

Την ίδια ώρα, η σύζυγος του 53χρονου υποστηρίζει ότι η μητέρα της 12χρονης, της αποκάλυψε συνομιλίες του συζύγου της με το παιδί και στη συνέχεια άρχισε επίμονα να της ζητάει χρήματα ώστε να μη δημοσιοποιήσει την υπόθεση, ενώ η μητέρα μιλά για απόπειρα δωροδοκίας εκ μέρους της πρώτης για να αποσιωπηθεί. Σε κάθε περίπτωση τα κινητά τους είναι αυτά που θα «μιλήσουν» στις αρχές και τα επίμαχα λεγόμενα θα προστεθούν στη δικογραφία τη Δευτέρα.

Στρ. Μαυροειδάκος : Πρέπει να υπάρξει εισαγγελική διάταξη για να ξέρουμε τα ονόματα|14/10/2022|ΕΡΤ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ