Ελλαδα

Θεία 12χρονης στον Κολωνό: Σταματήστε να δημοσιεύετε φωτογραφίες των παιδιών

«Στο οικογενειακό περιβάλλον υπάρχουν άνθρωποι που παλεύουν για την ανατροφή τους»

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Βιασμός 12χρονης στον Κολωνό από τον 53χρονο Ηλία Μίχο -  Έκκληση από τη θεία της ανήλικης μαθήτριας

Στον Κολωνό η μία αποκάλυψη διαδέχεται την άλλη στην πολύκροτη υπόθεση με τον βιασμό της 12χρονης από τον 53χρονο Ηλία Μίχο.

Η θεία της 12χρονης, η οποία ήταν αυτή που ανακάλυψε τα μηνύματα στο κινητό της 12χρονης και ξεκίνησε τη διαδικασία για να αποκαλυφθεί η φρίκη που βίωνε η ανήλικη μαθήτρια στα χέρια του 53χρονου Ηλία Μίχου, έκανε νέες δηλώσεις.

Όπως είπε, κύριο μέλημα της ίδιας και του συζύγου της είναι να προστατευτούν τα παιδιά της οικογένειας.

Ειδικότερα, σε δηλώσεις που έκανε στον «ΣΚΑΪ» ανέφερε: «Είμαι σοκαρισμένη από αυτά που ανακάλυψα και την τροπή που έχει πάρει. Μοναδικό μου μέλημα είναι να προστατέψω την 12χρονη ανιψιά μου και τα υπόλοιπα 7 αδέρφια της. Πρέπει να συνεχίσουν να ζουν με αξιοπρέπεια».

Νωρίτερα, έγινε γνωστό ότι η μητέρα της 12χρονης βρίσκεται αντιμέτωπη με την κατηγορία της μαστροπείας. Σε μια παράλληλη εξέλιξη αστυνομικοί προχώρησαν στη σύλληψη και του πατέρα της ανήλικης μαθήτριας στον Κολωνό.

Έκκληση από τη θεία της 12χρονης στον Κολωνό για τις φωτογραφίες της οικογένειας που αναπαράγονται

 «Επειδή τις τελευταίες μέρες δημοσιεύονται ανακρίβειες για την οικογένειά μας και φωτογραφίες των παιδιών με καλυμμένα πρόσωπα… όλα αυτά επιβαρύνουν τον ψυχισμό τους και υπονομεύουν τη μετέπειτα ζωή των παιδιών. Σας διαβεβαιώνω ότι στο οικογενειακό περιβάλλον υπάρχουν άνθρωποι που λατρεύουν και στηρίζουν τα παιδιά και παλεύουν για την ανατροφή τους ακόμα και από το υστέρημά τους» τόνισε ακόμη η 62χρονη θεία της 12χρονης, την οποία βίαζε και εξέδιδε στον Κολωνό ο 53χρονος Ηλίας Μίχος.

Η γυναίκα έκανε έκκληση σε όλα τα μέσα και τους δημοσιογράφους να σταματήσουν να αναπαράγουν φωτογραφίες της οικογένειας και να δημοσιεύουν πληροφορίες για τη ζωή της οικογένειας και των παιδιών.