Ελλαδα

Εμπλοκή της συζύγου του 53χρονου «βλέπει» η ΕΛΑΣ - Αναμένεται ένταλμα

Τι αναφέρουν αστυνομικές πηγές

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Εμπλοκή της συζύγου του 53χρονου «βλέπει» η ΕΛΑΣ - Αναμένεται ένταλμα
Ο 53χρονος που κατηγορείται για τον βιασμό 12χρονης στον Κολωνό © Facebook

Υπόθεση βιασμού 12χρονης στον Κολωνό: Αναμένεται ένταλμα σύλληψης της συζύγου του Μίχου για χρηματισμό και υπόθαλψη.

Ένταλμα σύλληψης για την σύζυγο του 53χρονου Ηλία Μίχου αναμένεται τις επόμενες ώρες και σύμφωνα με πληροφορίες, θα εκδοθεί για χρηματισμό και υπόθαλψη σχετικά με την υπόθεση του Κολωνού και το βιασμό της 12χρονης.

Σύμφωνα με πληροφορίες η σύζυγος του Μίχου φαίνεται να συνομιλούσε με την μητέρα της 12χρονης προκειμένου να προσφέρει χρήματα για να καλυφθεί η υπόθεση.

Η ίδια φέρεται να υποστηρίζει ότι η μητέρα της ζήτησε χρήματα για να μην μιλήσει.

Μάλιστα, αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι βάσει των διαλόγων που έχουν στις εκατοντάδες σελίδες των απομαγνητοφωνημένων συνομιλιών η σύζυγος του 53χρονου γνώριζε την υπόθεση.

Σημειώνεται ότι οι Αρχές αναμένεται να κάνουν φύλλο και φτερό τους λογαριασμούς των μελών της οικογένειας της 12χρονης, του Ηλία Μίχου και της οικογένειας του, μετά την παραγγελία του προέδρου της αρχής για ξέπλυμα βρώμικου χρήματος.

Κολωνός: Συνελήφθη ο πατέρας της 12χρονης για ναρκωτικά - Στον ανακριτή η μητέρα 

Υπενθυμίζεται ότι συνελήφθη και ο πατέρας της 12χρονης από τον Κολωνό, μετά από έρευνα που έγινε χθες το βράδυ στο σπίτι του και βρέθηκε μικροποσότητα ναρκωτικών.

Παράλληλα, την πόρτα του ανακριτή αναμένεται να περάσει σήμερα η μητέρα της 12χρονης που αντιμετωπίζει κατηγορία για διακεκριμένη περίπτωση μαστροπείας εναντίον προσώπου νεότερου των 15 χρόνων από ανιόντα συγγενή εξ αίματος και με προσφορά ή υπόσχεση πληρωμής χρημάτων ή οποιουδήποτε ανταλλάγματος κατ' εξακολούθηση.

Η 37χρονη αρνείται τις κατηγορίες και ισχυρίζεται ότι ο 53χρονος προσπαθεί να την ενοχοποιήσει.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ