Πολιτικη & Οικονομια

Κεραμέως για βιασμό 12χρονης στον Κολωνό: «Θα φθάσουμε μέχρι τέλους»

Ψυχολόγοι στο πλευρό της μαθήτριας

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Η υπουργός Παιδείας Νίκη Κεραμέως
Η υπουργός Παιδείας Νίκη Κεραμέως © EUROKINISSI (ΑΡΧΕΙΟ)

Η Νίκη Κεραμέως για τον βιασμό 12χρονης από τον 53χρονο Ηλία Μίχο στον Κολωνό - «Φρίκη, αγανάκτηση, οργή»

Για τον Κολωνό και την υπόθεση με τον βιασμό της 12χρονης  μαθήτριας από τον 53χρονο Ηλία Μίχο μίλησε η υπουργός Παιδείας. Η Νίκη Κεραμέως εξέφρασε τον αποτροπιασμό της για τις διαδοχικές αποκαλύψεις.

Μιλώντας στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» του ΑΝΤ1, η Νίκη Κεραμέως σημείωσε ότι «αυτά που αποκαλύπτονται αυτές τις ημέρες δεν τα χωράει ο ανθρώπινος νους».

Και πρόσθεσε: «Φρίκη, αγανάκτηση, οργή για όλα αυτά που βλέπουν το φως της δημοσιότητας. Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα χυθεί άπλετο φως σε κάθε πτυχή της υπόθεσης. Το λέω ως άνθρωπος, ως μητέρα, ως γονιός, που παρακολουθεί αυτές τις καταιγιστικές εξελίξεις».

Οι εξελίξεις στην υπόθεση με τον βιασμό της 12χρονης στον Κολωνό είναι ραγδαίες, με την αστυνομία να βλέπει εμπλοκή της συζύγου του 53χρονου Ηλία Μίχου. Όπως έγινε γνωστό, συνελήφθη και ο πατέρας της ανήλικης μαθήτριας.

13 10 22 Συνέντευξη της Υπουργού Παιδείας Ν. Κεραμέως στην εκπομπή Καλημέρα Ελλάδα

Στο φως όλα τα ονόματα των πελατών - βιαστών της 12χρονης μαθήτριας στον Κολωνό

Η υπουργός τόνισε ότι το σχολείο όπου φοιτά το κορίτσι «έχει ενισχυθεί με ψυχολόγους και κοινωνικούς λειτουργούς. Κινητοποιηθήκαμε αμέσως».

Στην ερώτηση για το αν θα δοθούν στη δημοσιότητα οι ταυτότητες των εν δυνάμει «πελατών» - βιαστών του κοριτσιού, η κα Κεραμέως απάντησε:

«Είδατε πόσο γρήγορα βγήκαν τα ονόματα, πώς κινήθηκε η διαδικασία, πώς εξιχνιάζεται το έγκλημα; Θα φτάσουμε μέχρι τέλους. Πρέπει να δούμε τι γίνεται, ποιοι εμπλέκονται».

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ