Ελλαδα

«Δεν το έκανα εγώ, είμαι μορφωμένος», λέει ο 40χρονος που φέρεται να πάτησε το γατάκι

Τι δηλώνει μετά την ταυτοποίησή του

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
«Δεν το έκανα εγώ, είμαι μορφωμένος», λέει ο 40χρονος που φέρεται να πάτησε το γατάκι
Η στιγμή που ο 40χρονο σκοτώνει το γατάκι © MEGA

Θεσσαλονίκη - Κακοποίηση ζώου: «Δεν το έκανα εγώ, είμαι μορφωμένος, έγκριτος», λέει ο 40χρονος που ταυτοποιήθηκε ότι ποδοπάτησε το γατάκι.

«Δεν το έκανα εγώ», ισχυρίζεται τώρα ο 40χρονος που φέρεται να ποδοπάτησε γατάκι στη Θεσσαλονίκη. Λίγες ώρες μετά την ταυτοποίησή του από την αστυνομία, ο άνδρας μίλησε στο Mega και την εκπομπή «Live News» και είπε ότι δεν εμπλέκεται στο περιστατικό.

«Περιμένω να με ενημερώσουν οι αστυνομικοί. Δεν έχει ακόμη αποσαφηνιστεί το θέμα. Σε καμία περίπτωση δεν εμπλέκομαι σε κάτι τέτοιο. Δεν υπάρχει τέτοιο θέμα» είπε, επιμένοντας ότι δεν είναι αυτός που καταγράφηκε στο σοκαριστικό βίντεο.

«Πριν ολοκληρωθούν τα βήματα της διαδικασίας δεν είναι δυνατό να τοποθετηθώ. Όλα πρέπει να γίνουν με τον αρμόδιο τρόπο και να αποσαφηνιστούν. Μόνο αν τα πράγματα είναι σαφή θα τοποθετηθώ. Θα επιθυμούσα όλοι να δείξουν την ανάλογη εγκράτεια μέχρι να γίνουν οι διευκρινίσεις για το ζήτημα», δήλωσε ο 40χρονος που φέρεται να σκότωσε βίαια και χωρίς ενδοιασμό το γατάκι.

Γατάκι - θεσσαλονίκη: Ο 40χρονος τονίζει το μορφωτικό του επίπεδο

Στη συνέχεια, ο 40χρονος τονίζει ότι δεν εμπλέκεται και αναφέρεται στο μορφωτικό του επίπεδο, λέγοντας τα εξής: «Σε καμία περίπτωση δεν εμπλέκομαι, αλλά αυτή τη στιγμή δεν ξέρω τι μπορεί να λεχθεί και τι όχι. Θα μιλήσω με τους κατάλληλους ανθρώπους και εκείνοι θα μεταφέρουν αυτά που πρέπει να μεταφερθούν. Είμαι ένας πάρα πολύ μορφωμένος άνθρωπος και έχω οικογένεια. Δεν θέλω να γίνει κάτι άστοχο έως ότου αποσαφηνιστεί το θέμα. Είμαι ένας άνθρωπος πάρα πολύ έγκριτος και επαγγελματικά και κοινωνικά. Οποιοσδήποτε μπορεί να είναι σε αυτό το περιστατικό».

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ