Ελλαδα

Ταυτοποιήθηκε ο άντρας που ποδοπάτησε το γατάκι στη Θεσσαλονίκη

Σχηματίστηκε δικογραφία και του επιβλήθηκε πρόστιμο

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ταυτοποιήθηκε ο άντρας που ποδοπάτησε το γατάκι στη Θεσσαλονίκη
O άνδρας που πατάει μέχρι θανάτου νεογέννητο γατάκι στη Θεσσαλονίκη © ΕΡΤ

Θεσσαλονίκη: Ταυτοποιήθηκε ο άντρας που ποδοπάτησε και σκότωσε το γατάκι στο κέντρο της πόλης.

Στην ταυτοποίηση του άνδρα που ποδοπάτησε και φέρεται να σκότωσε το μικρό γατάκι στο κέντρο της Θεσσαλονίκης προχώρησε σήμερα η αστυνομία.

Σύμφωνα με πληροφορίες του GRTimes η αστυνομία ταυτοποίησε έναν 39χρονο ημεδαπό, ο οποίος φέρεται να ποδοπάτησε μέχρι θανάτου το γατάκι, στις 20 Αυγούστου επί της οδού Ερμού. Εξετάζοντας το υλικό από τις κάμερες ασφαλείας της επιχείρησης και αξιοποιώντας πληροφορίες και μαρτυρικές καταθέσεις, οι αστυνομικοί κατάφεραν να ταυτοποίησουν τον δράστη της αποτρόπαιας πράξης. Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για έναν κάτοικο του κέντρου της πόλης, περίπου 40 ετών, ο οποίος κλήθηκε να δώσει κατάθεση.

Ο φερόμενος ως δράστης κλήθηκε από τις Αστυνομικές Αρχές να καταθέσει για το περιστατικό. Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία η οποία θα διαβιβαστεί στον εισαγγελέα, ενώ του επιβλήθηκε πρόστιμο 30.000 ευρώ.

Όπως φαίνεται στο βίντεο το οποίο είδε το φως της δημοσιότητας, ο δράστης, αφού κοιτάζει γύρω του για να βεβαιωθεί ότι δεν τον παρακολουθεί κανείς, πλησιάζει το γατάκι και στη συνέχεια το συνθλίβει με το πόδι του.

Άντρας ποδοπάτησε γατάκι - Δείτε το βίντεο

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ