Ελλαδα

Σήμερα η κηδεία του 40χρονου που σκοτώθηκε σε στοά μεταλλείου στη Φωκίδα

«Λες και είχε ραντεβού με τον θάνατο»

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ο 40χρονος που σκοτώθηκε σε στοά μεταλλείου στη Φωκίδα
Ο 40χρονος που σκοτώθηκε σε στοά μεταλλείου στη Φωκίδα © lamia-report

Θλίψη στη Φωκίδα για τον θάνατο του 40χρονου στο μεταλλείο -Σήμερα η κηδεία.

Συγγενείς και φίλοι θα πουν σήμερα το τελευταίο αντίο στον 40χρονο Κωνσταντίνο, ο οποίος σκοτώθηκε σε στοά μεταλλείου στη Φωκίδα. Η κηδεία του θα γίνει στις 5 το απόγευμα στον Ιερό Ναό της Αγίας Παρασκευής στην Νέα Άμπλιανη Λαμίας.

Η είδηση του θανάτου του έχει σοκάρει την τοπική κοινωνία, καθώς ο Κωνσταντίνος ήταν ιδιαίτερα αγαπητός. Ήταν πατέρας ενός μικρού κοριτσιού, ενός μόλις έτους.  Είχε παντρευτεί και είχε βαφτίσει το παιδί του στις 27 Αυγούστου, δεν πρόλαβε όμως να χαρεί την ζωή.

Η μοίρα του έπαιξε άσχημο παιχνίδι, καθώς ενώ κινούνταν με το αυτοκίνητο της εταιρείας μέσα στην στοά, ένας μεγάλος βράχος αποκολλήθηκε και έπεσε στον ουρανό του αυτοκινήτου, στην θέση του οδηγού.

«Ήταν πολύ έμπειρος και πολύ προσεχτικός. Αυτό που έγινε δεν υπάρχει. Λες και είχε ραντεβού με τον θάνατο. Δεν έγινε κάποια κατάρρευση της στοάς. Ένα κομμάτι βράχου έπεσε και έτυχε να πέσει τη στιγμή εκείνη που περνούσε ο μηχανικός μας, και μάλιστα ακριβώς πάνω στην καμπίνα του αυτοκινήτου. Δεν υπάρχουν λόγια. Όταν εμείς μπαίνουμε στη στοά για δουλειά το πρωί κανουμε το σταυρό μας γιατί πραγματικά δεν ξέρουμε αν θα γυρίσουμε στις οικογένειές μας. Συλλυπητήρια στους δικούς του...», είπε ένας από τους συναδέλφους του στο LamiaReport.

 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ