Ελλαδα

Κουκουλοφόρος επιτέθηκε με μαχαίρι σε δικηγόρο έξω από τα δικαστήρια στα Χανιά

Στο νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Δικαστήρια Χανίων
Επίθεση στα δικαστήρια Χανίων © flashnews.gr

Χανιά: Επίθεση με μαχαίρι σε βάρος δικηγόρου έξω από τα δικαστήρια - Στο νοσοκομείο ο Μανώλης Παπαδομανωλάκης

Ένα ελαφρύ τραύμα στον λαιμό φέρει δικηγόρος που δέχθηκε επίθεση από κουκουλοφόρο άνδρα έξω από τα δικαστήρια στα Χανιά το πρωί της Παρασκευής (23/9). 

Σύμφωνα με το flashnews.gr, κοντά στη σκάλα που οδηγεί στο Πρωτοδικείο, ένας άντρας που είχε καλυμμένο το πρόσωπο, επιτέθηκε σε γνωστό Χανιώτη δικηγόρο, κρατώντας ένα μαχαίρι. Ο άντρας πλησίασε τον δικηγόρο Μανώλη Παπαδομανωλάκη από πίσω και αφού του είπε μια φράση, τον χτύπησε με αιχμηρό αντικείμενο στο λαιμό προκαλώντας του μια αμυχή, ενώ στη συνέχεια έσπευσε να εξαφανιστεί. Ο δικηγόρος πήγε στο Νοσοκομείο Χανίων για τις πρώτες βοήθειες, με την κατάσταση της υγείας του να είναι καλή.

Ο πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Χανίων, Χρήστος Πραματευτάκης, σε δηλώσεις του στο ίδιο μέσο έκανε λόγο για ένα πρωτοφανές περιστατικό, απαράδεκτο και καταδικαστέο. Όπως είπε χαρακτηριστικά, «πρόκειται για μια εγκληματική πράξη καθώς το χτύπημα με αιχμηρό αντικείμενο στον λαιμό του συναδέλφου, θα μπορούσε να αποβεί μοιραίο. Ο Μανώλης Παπαδομανωλάκης είναι μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Δικηγορικού Συλλόγου Χανίων και ένας συνάδελφος που υπηρετεί τη δικαιοσύνη με παρρησία και ταπεινότητα». 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ