- CITY GUIDE
- PODCAST
-
23°
Σημαντικά προβλήματα αυτή την ώρα στους κεντρικότερους οδικούς άξονες του λεκανοπεδίου.
Μποτιλιάρισμα στην Αττική οδό στο ρεύμα προς Ελευσίνα από το ύψος του Σταυρού (Περιφερειακή Υμηττού) και του Γέρακα έως και τον κόμβο Πεντέλης και στο ρεύμα προς Αεροδρόμιο από τον κόμβο Άνω Λιοσίων μέχρι την Νερατζιώτισσα.
Αυξημένη κίνηση στην άνοδο της Λεωφόρου Κηφισού από τα ΚΤΕΛ μέχρι τη Νέα Φιλαδέλφεια και στην κάθοδο από την Γέφυρα Λυκόβρυσης μέχρι την Ιερά οδό, ανά τμήματα.
Μποτιλιάρισμα στην Παραλιακή στο ρεύμα προς Πειραιά στο ύψος του Παλαιού Αεροδρομίου και από τη συμβολή της με τη Λεωφόρο Κηφισού έως την πλατεία Ιπποδαμείας.
Μποτιλιάρισμα στα δύο ρεύματα της Αρδηττού/Βασιλέως Κωνσταντίνου, στην Ηλιουπόλεως προς Αρδηττού, στην Κατεχάκη από Ηλιούπολη προς Καρέα και στο ύψος των στρατιωτικών νοσοκομείων.
Μποτιλιάρισμα στη Λεωφόρο Λαυρίου στο ύψος της Παιανίας.
Δυσκολίες στα δύο ρεύματα της Λεωφόρου Κηφισίας μεταξύ Κατεχάκη και ΟΑΚΑ.
Αυξημένη κίνηση στην κάθοδο της Βασιλίσσης Σοφίας από Ευαγγελισμό προς Σύνταγμα.
Καθυστερήσεις στην Λεωφόρος Αλεξάνδρας ανά τμήματα και στην κάθοδο της Λεωφόρος Δημοκρατίας προς την πλατεία Αγίων Αναργύρων.
Προβλήματα στην είσοδο της Λεωφόρου Αθηνών στο ύψος της Θηβών και στην άνοδο της Πειραιώς από Γκάζι προς Ομόνοια.
Δείτε τον χάρτη:
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Και περιμένει τις θερμότερες ευχές σου!Ίωνας, Ιωνάς, Ίων, Ιωνία.
Από την Τρίτη αλλαγή του σκηνικού
Δύσκολη η επιχείρηση κατάσβεσης
Λόγω έργων συντήρησης
Σε κοντινό σημείο εντοπίστηκε και ένας τραυματισμένος άνδρας
Δείτε τους τυχερούς αριθμούς
Ποια Κυριακή του Οκτωβρίου θα γίνει η δεύτερη αλλαγή ώρας 2026
Τι αναφέρει σε μήνυμά του στα social media
Όλες οι ώρες και τα σημεία
Η ανάρτηση του πρώην πρωθυπουργού, Γιώργου Παπανδρέου
Άνεμοι ως 5 μποφόρ στα πελάγη
Ο ιστορικός θεσμός που πραγματοποιείται από το 1991 - Η Καλντέρα φωτίστηκε από την αναπαράσταση της έκρηξης
Η ανακοίνωση της οικογένειας
Τι πρέπει να προσέξετε
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.