Ελλαδα

Δύο οι τραυματίες από τους πυροβολισμούς στην πλατεία Βάθη - Αναζητείται ο δράστης

Μετά από συμπλοκή

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Αστυνομικοί έχουν αποκλείσει το σημείο όπου έπεσαν οι πυροβολισμοί στην πλατεία Βάθη - Στο σημείο οι τρεις κάλυκες
Πυροβολισμοί στην πλατεία Βάθη © ΒΑΣΙΛΗΣ ΡΕΜΠΑΠΗΣ / EUROKINISSI

Πυροβολισμοί στην πλατεία Βάθη με δύο τραυματίες  - Πώς και πότε έγινε το επεισόδιο - Το βίντεο ντοκουμέντο με τον δράστη

Πυροβολισμοί σημειώθηκαν νωρίτερα το μεσημέρι της Παρασκευής (2/9) στην πλατεία Βάθη με δύο τραυματίες. Οι πυροβολισμοί φέρεται να έπεσαν περί τις 14:50 στη διασταύρωση των οδών Μάρνης και Αχαρνών.

Από το σημείο όπου έπεσαν οι πυροβολισμοί, οι αρχές έχουν συλλέξει τρεις κάλυκες. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, πρόκειται για ένοπλη συμπλοκή τριών ατόμων. Μετά τον τραυματισμό του ενός, οι δύο άλλοι διέφυγαν από το σημείο, ο ένας με τα πόδια και ο άλλος με όχημα προς άγνωστη κατεύθυνση. 

Αστυνομικοί στην πλατεία Βάθη στο σημείο όπου έπεσαν οι πυροβολισμοί
Πυροβολισμοί στην πλατεία Βάθη © ΒΑΣΙΛΗΣ ΡΕΜΠΑΠΗΣ / EUROKINISSI
Πυροβολισμοί στην πλατεία Βάθη
Πυροβολισμοί στην πλατεία Βάθη © ΒΑΣΙΛΗΣ ΡΕΜΠΑΠΗΣ / EUROKINISSI

Μάλιστα, οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο ένας από τους δύο τραυματίες έφυγε από το σημείο και εντοπίστηκε λίγα λεπτά αργότερα λιπόθυμος στο ύψος του ΙΚΑ, στη λεωφόρο Αλεξάνδρας. Οι δύο τραυματίες διακομίστηκαν με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ σε νοσοκομείο, όπου και νοσηλεύονται. Προανάκριση για το περιστατικό διενεργεί η Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής.

Πυροβολισμοί στην πλατεία Βάθης με έναν τραυματία | 02/09/2022 | ΕΡΤ

Ο δράστης αναζητείται. Σύμφωνα με πληροφορίες είναι ο άνδρας που καταγράφηκε σε βίντεο ντοκουμέντο να διαφεύγει πεζός από το σημείο της συμπλοκής. 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ