- CITY GUIDE
- PODCAST
-
11°
Μεγάλα προβλήματα προκάλεσε η κακοκαιρία στη βόρεια Ελλάδα
Στις 340 οι κλήσεις στην Πυροσβεστική
Η κακοκαιρία πλήττει Θεσσαλονίκη, Πέλλα και Κιλκίς - 340 κλήσεις στην Πυροσβεστική - Πού αναμένονται βροχές.
Την Κεντρική Μακεδονία έχει πλήξει από το μεσημέρι της Παρασκευής το νέο κύμα κακοκαιρίας και μέχρι τις 7.30 το απόγευμα η Πυροσβεστική Υπηρεσία δέχθηκε 340 κλήσεις από πολίτες σε Θεσσαλονίκη, Πέλλα και Κιλκίς.
Πιο αναλυτικά, στη Θεσσαλονίκη η Πυροσβεστική Υπηρεσία δέχθηκε τις περισσότερες κλήσεις, τουλάχιστον 160, και επενέβη για 28 αντλήσεις υδάτων και πέντε κοπές δέντρων. Νωρίτερα, έκλεισε η οδός Αγίου Δημητρίου, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, όταν δέντρο έπεσε σε διερχόμενο ΙΧ, στο ύψος του Καυτανζογλείου, χωρίς να σημειωθεί τραυματισμός.
Λόγω της βροχής και της συγκέντρωσης υδάτων δημιουργήθηκαν προβλήματα στην κίνηση των οχημάτων, σε αρκετούς δρόμους, μεταξύ άλλων, στην Περιφερειακή Οδό, στην Θεσσαλονίκης -Μουδανίων και στην ανατολική είσοδο της πόλης, στη γέφυρα Βούλγαρη.
Όπως δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο προϊστάμενος του Αυτοτελούς Τμήματος Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, Χαράλαμπος Στεργιάδης κυκλοφοριακά προβλήματα και διακοπές ρεύματος παρουσιάστηκαν στο Κιλκίς, ενώ βροχόπτωση σημειώθηκε και στη Χαλκδική.
Σύμφωνα με το εκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού της ΕΜΥ, τα ισχυρά φαινόμενα θα συνεχιστούν αύριο, Σάββατο, σε Κεντρική και Ανατολική Μακεδονία, τα νησιά του Βορείου Αιγαίου, τη Θεσσαλία, τις Σποράδες, την Ανατολική Στερεά και την Εύβοια, ενώ το μεσημέρι και το απόγευμα θα επηρεάσουν κατά τόπους όλη την ηπειρωτική Ελλάδα.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Αναλυτικά οι διακοπές κυκλοφορίας σε βασικές οδούς της πρωτεύουσας την Κυριακή το πρωί
Η πρόγνωση για την Κυριακή 7 Δεκεμβρίου από το meteo και την ΕΜΥ
Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης διασώθηκαν δύο άνθρωποι
Έχουν γίνει ήδη δεκάδες προσαγωγές
Οι σταθμοί του μετρό «Σύνταγμα» και «Πανεπιστήμιο» έχουν κλείσει από τις 17:00
Αυτό προκύπτει από την ετήσια έρευνα του περιοδικού International Living
Τι ακολουθεί μετά τον Byron
Λόγω των πλημμυρικών φαινομένων
Παράλληλα, στη Βοιωτία, ο κόμβος της Θήβας παραμένει κλειστός από χθες
Οι επιστήμονες προβλέπουν βροχοπτώσεις έως το απόγευμα - Σε επιφυλακή η Πολιτική Προστασία
Δείτε τον χάρτη του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών με τις υψηλότερες καταγραφές στη χώρα
Εντοπίστηκε να οδηγεί στο αντίθετο ρεύμα με επικαθήμενο
Tι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες από το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο
Τα Δεκεμβριανά που ακολούθησαν και το δικαστικό «θρίλερ» με Κορκονέα
Κλείνουν σταθμοί του Μετρό - Τι θα ισχύσει τις ώρες των εκδηλώσεων μνήμης
Η πρόγνωση για τις επόμενες ημέρες
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.