- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Τρελή πορεία ΙΧ στο Ναύπλιο - Γκρέμισε μάντρα και έπεσε σε σταθμευμένα οχήματα
Οι Αρχές διερευνούν τις ακριβείς συνθήκες του ατυχήματος
«Τρελή» πορεία ενός ΙΧ στην περιοχή της Άριας στο Ναύπλιο που προκάλεσε εκτεταμένες υλικές ζημιές σε σταθμευμένα οχήματα και σε ΚΑΦΑΟ του ΟΤΕ.
Ένα σοκαριστικό τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε στην περιοχή της Άριας στο Ναύπλιο σήμερα, Τετάρτη 29 Ιουνίου 2022.
Όλα ξεκίνησαν όταν ένα Ι.Χ. αυτοκίνητο που κινούταν στην επαρχιακή οδό Ασκληπιού με κατεύθυνση το Ναύπλιο και ανεβαίνοντας την μικρή ανηφόρα για την Άρια, προσέκρουσε σε ΚΑΦΑΟ του ΟΤΕ και κολόνα της ρεύματος με αποτέλεσμα την εκτροπή του.
Ακολούθησε μία «τρελή» πορεία του ΙΧ, το οποίο γκρέμισε μια μάντρα και έπεσε πάνω σε σταθμευμένα οχήματα έξω από φούρνο που βρίσκεται στο σημείο. Από την πρόσκρουση το ΚΑΦΑΟ του ΟΤΕ εκσφενδονίστηκε αρκετά μέτρα και έπεσε σε διερχόμενο όχημα που εκείνη την στιγμή περνούσε από το σημείο.
Στο σημείο έσπευσε η αστυνομία που διενεργεί ερευνά για τα ακριβή αίτια και συνθήκες του τροχαίου ενώ ευτυχώς δεν έχουν σημειωθεί τραυματισμοί.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η πρόγνωση του Κλέαρχου Μαρουσάκη
Τι πρέπει να γνωρίζετε
Οδηγήθηκε στον εισαγγελέα
Είχε συλληφθεί ξανά για τον ίδιο λόγο!
Το χρονικό της υπόθεσης
Πού εντοπίζονται καθυστερήσεις στους κεντρικούς οδικούς άξονες του λεκανοπεδίου
Επιστρατεύοντας περίπου 10.000 πράκτορες AI
Δείτε το σημερινό σκίτσο
Ο χάρτης πρόβλεψης κινδύνου του υπουργείου Πολιτικής Προστασίας
Τοπικά δεν αποκλείεται να εκδηλωθούν και μεμονωμένες καταιγίδες
Διετέλεσε πρόεδρος της Συνομοσπονδίας σε διαδοχικές περιόδους από το 1983 έως το 1989
Διεθνές Συνέδριο από 1–4 Οκτωβρίου 2026
Επιχείρησαν 115 πυροσβέστες - Σηκώθηκαν οκτώ εναέρια μέσα
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.