Ελλαδα

Τουριστικό σκάφος ύψωσε σημαία του Κεμάλ στο λιμάνι της Μυτιλήνης

Άμεση επέμβαση του λιμενικού

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Τουριστικό σκάφος ύψωσε σημαία του Κεμάλ στο λιμάνι της Μυτιλήνης
Τουριστικό σκάφος ύψωσε σημαία του Κεμάλ στο λιμάνι της Μυτιλήνης © Facebook

Απρόσμενη πρόκληση στη Λέσβο - Τουριστικό σκάφος ύψωσε σημαία του Κεμάλ στο λιμάνι της Μυτιλήνης.

Σε μία προκλητική κίνηση προχώρησε ένα τουρκικό τουριστικό σκάφος που ελλιμενιζόταν στο λιμάνι της Μυτιλήνης. Ειδικότερα, το σκάφος έφερε μαζί με τις υπόλοιπες σημαίες του και μία σημαία με το πρόσωπο του Κεμάλ Ατατούρκ.

Το Λιμεναρχείο της Μυτιλήνης παρενέβη αμέσως και στελέχη μετέβησαν στο σημείο και ζήτησαν από το πλήρωμα του σκάφους, να κατεβάσει άμεσα τη σημαία αυτή η οποία δεν προβλέπεται από τους κανόνες ναυσιπλοϊας, όπως και έγινε. 

skafos.png

Ο Νίκος Ταλλάς, Πρόεδρος του ΛΟΙΑΘ (Λεσβιακού Ομίλου Ιστιοπλοϊας Ανοιχτής Θαλάσσης) σε ανάρτησή του, εξήρε την άμεση επέμβαση του Λιμενικού:

«Ένα μεγάλο μπράβο στο Λιμενικό Μυτιλήνης που τα μάτια του είναι ανοιχτά σε θάλασσα αλλά και σε στεριά. Τουρκικό τουριστικό σκάφος που ελλιμενιζεται στο λιμάνι της Μυτιληνης ύψωσε σε ιστίο του σε σημαία τον Κεμάλ. Αμέσως επενεβη και μπράβο του το λιμεναρχείο και κατέβηκε η σημαία με τη φωτό του Κεμάλ η οποία δεν προβλέπεται από τους κανόνες ναυσιπλοϊας. Και πάλι μπράβο στα παιδιά του λιμενικού που δεν τους ξεφεύγει τίποτα» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ