Ελλαδα

Χαλαζόπτωση έπληξε χωριά του Κιλελέρ - Ξηλώθηκαν δέντρα και κολώνες

Δείτε εικόνες

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Χαλαζόπτωση έπληξε χωριά του Κιλελέρ - Ξηλώθηκαν δέντρα και κολώνες
Χαλαζόπτωση έπληξε χωριά του Κιλελέρ - Ξηλώθηκαν δέντρα και κολώνες © ONLARISSA.GR

Λάρισα: Εντονη χαλαζόπτωση έπληξε τα χωριά του Κιλελέρ -Οι άνεμοι ξήλωσαν κολώνες και δέντρα - Δείτε εικόνες.

Έντονη χαλαζόπτωση έπληξε χωριά του δήμου Κιλελέρ χθες το απόγευμα. Όπως αναφέρει το onlarissa.gr, πρόκειται για τη Γαλήνη, τον Πλατύκαμπος, τη Χάλκη, τη Γλαύκη, τη Μελία, το Μοσχοχώρι την Αγναντερή, και το Νέο Περιβόλι.

Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις σημαντικές ζημιές προκλήθηκαν σιτηρά και σε καλλιέργειες βαμβακιού, καλαμποκιού, βιομηχανικής ντομάτας, ελαιοκράμβης και οπωροφόρων δέντρων.

Ακόμα, ξεριζώθηκαν δέντρα και κόπηκαν ηλεκτροφόρα καλώδια με συνέπεια τη διακοπή του ηλεκτρικού ρεύματος σε πολλές περιοχές. Πρόβλημα επίσης παρουσίασε ο υποσταθμός της ΔΕΗ στο Μοσχοχώρι.

xalazi.png

Ο μηχανισμός του Δήμου Κιλελέρ κινητοποιήθηκε άμεσα και κλιμάκιο, με επικεφαλής το Δήμαρχο Κιλελέρ Θανάση Νασιακόπουλο επισκέφθηκε τις πληγείσες περιοχές όπου έγινε μια πρώτη εκτίμηση των ζημιών. «Βρεθήκαμε μπροστά σε ένα πρωτόγνωρα ακραίο καιρικό φαινόμενο. Η ένταση του ανέμου και της χαλαζόπτωση ήταν πρωτοφανής για την περιοχή. Αύριο θα ξεκινήσουν όλες οι προβλεπόμενες διαδικασίες για την πλήρη καταγραφή, και περεταίρω, την αποζημίωση των καλλιεργειών», δήλωσε ο Δήμαρχος.

xalazi1.png

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ