- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Αμύνταιο: «Βίαζε την ανήλικη κόρη του δύο με τρεις φορές την εβδομάδα»
Νέα στοιχεία για τη σεξουαλική κακοποίηση σε βάρος της ανήλικης
Αμύνταιο: Αποκαλύψεις για τον βιασμό της 12χρονης από τον πατέρα της. Τα ευρήματα της ιατροδικαστικής εξέτασης.
Νέα στοιχεία έρχονται στο φως της δημοσιότητας για την υπόθεση βιασμού ενός 12χρονου κοριτσιού από τον ίδιο της τον πατέρα, στο Αμύνταιο της Φλώρινας.
Η αλλαγή στη συμπεριφορά του παιδιού, την οποία παρατήρησαν εκπαιδευτικοί, έγινε η αφορμή για να αποκαλυφθεί η υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης.
Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ η ιατροδικαστική έκθεση που πραγματοποιήθηκε στην Κοζάνη, φέρεται να επιβεβαιώνει τον βιασμό. Πλέον αναμένονται και οι εξετάσεις από το DNA στη 12χρονη μαθήτρια για να διασταυρωθεί αν ανήκει στον 35χρονο πατέρα της, προκειμένου να ακολουθήσουν οι νόμιμες διαδικασίες.
Η 12χρονη παρακολουθείται από παιδοψυχολόγο. Πλέον, έχει απομακρυνθεί από το οικογενειακό της περιβάλλον και φιλοξενείται σε δομή πρόνοιας.
Αμύνταιο: Βίαζε την ανήλικη κόρη του 2 με 3 φορές την εβδομάδα
Συγκλονίζουν οι αποκαλύψεις γύρω από την υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης της 12χρονης από τον πατέρα της.
Στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» του ΑΝΤ1 μίλησε η δημοσιογράφος Χρυσάνθη Σπανδωνίδου, λέγοντας πως το κορίτσι θεωρούσε φυσιολογικό να έχει σεξουαλικές επαφές με τον πατέρα της κι αυτό προκύπτει καθώς δεν βρέθηκαν από τον ιατροδικαστή ίχνη αντίστασης.
Σύμφωνα με το κορίτσι και όπως ανέφερε η δημοσιογράφος, ο βιασμός επαναλαμβανόταν 2 με 3 φορές κάθε εβδομάδα και γινόταν οπουδήποτε μπορούσαν να απομονωθούν πατέρας και κόρη, ακόμη και στον στάβλο, όπου δούλευε ως βοσκός ο 35χρονος άνδρας.
Εκπρόσωπος των εκπαιδευτικών που μίλησε στην εκπομπή, ανέφερε πως κλειδί για την αποκάλυψη της υπόθεσης ήταν η επαφή που είχε το κορίτσι με την ψυχολόγο του Γυμνασίου, στο οποίο άρχισε να φοιτά φέτος, καθώς είναι μαθήτρια της Α΄ Γυμνασίου.
Όπως σημείωσε «επισκέφθηκε κάποια στιγμή την ψυχολόγο που πηγαίνει μια φορά την εβδομάδα στην σχολική μονάδα. Οι συνάδελφοι είδαν ότι είναι μαζεμένο, προβληματισμένο και φοβισμένο το παιδί. Μίλησα εγώ μαζί του και μετά ζήτησα την βοήθεια των αρμοδίων και έτσι αρχίσαμε να ξετυλίγουμε το κουβάρι».
«Το παιδί ήρθε σε εμάς φέτος, είναι παιδί πρώτης Γυμνασίου, δεν ξέρω τι γινόταν τα προηγούμενα χρόνια. Πρέπει να πούμε μπράβο σε αυτό το παιδί που είχε το θάρρος να πει αυτά που είπε, εκμυστηρεύθηκε και “ανοίχτηκε” μετά από παρακολούθηση κάποιων ημερών, ώστε να πει κάποια πράγματα», επεσήμανε η εκπαιδευτικός.
Ο πατέρας της ανήλικης, βρίσκεται φρουρούμενος στο νοσοκομείο της Φλώρινας, καθώς μόλις δημοσιοποιήθηκε η υπόθεση φέρεται πως έκανε απόπειρα αυτοκτονίας.
Με πληροφορίες από ΕΡΤ, ΑΝΤ1
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Βελτιώνεται το σκηνικό - O υδράργυρος θα αγγίξει τους 28 βαθμούς στα ηπειρωτικά
Δημοσιεύθηκε η ΚΥΑ για τα μέτρα προληπτικής πυροπροστασίας
Η ιστορία ενός σταθμού που όλοι περιμένουν να μεταφερθεί, αλλά που εξακολουθεί να μένει εκεί όπου τον ξέρουν όλοι
Χιλιάδες μαθητές διεκδικούν μια θέση - Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για τη διαδικασία
Αναλυτικά οι τροποποιήσεις στις Γραμμές 6 και 7 έως τις 30 Απριλίου
Αστάθεια σε Κρήτη και Δωδεκάνησα - Φυσιολογικές θερμοκρασίες στην υπόλοιπη Ελλάδα
Πότε θα τη δούμε στον ανοιξιάτικο ουρανό
Η συνεχιζόμενη σεισμική δραστηριότητα έχει δημιουργήσει αναστάτωση στην περιοχή
Ένα παγκοσμίου βεληνεκούς έργο που ενσωματώνει τη σύγχρονη τεχνολογία
Για ποια πάρκα πρόκειται
Αύριο η επίσκεψη από Μητσοτάκη - Μακρόν
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.