- CITY GUIDE
- PODCAST
-
14°
Λάρισα: Γονιός επιτέθηκε σε τρεις εκπαιδευτικούς
Ο γυμναστής του σχολείου μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο
Λάρισα: Γονιός έστειλε στο νοσοκομείο τον γυμναστή – Επιτέθηκε σε έναν ακόμη δάσκαλο και γρονθοκόπησε τον διευθυντή.
Σε αρένα μετατράπηκε το 11ο δημοτικό σχολείο στη Λάρισα καθώς ένας γονιός επιτέθηκε σε τρεις εκπαιδευτικούς, στέλνοντας μάλιστα στο νοσοκομείο τον έναν από αυτούς.
Άλλοι γονείς και δάσκαλοι προσπαθούσαν μάταια να τον ηρεμήσουν χωρίς επιτυχία.
Σύμφωνα με πληροφορίες της τοπικής ιστοσελίδας onlarissa.gr, ήταν λίγο πριν τις 2 το μεσημέρι της Τετάρτης (11/5/2022), όταν ο γονιός εισέβαλε στο σχολείο και άρχισε να επιτίθεται φραστικά προς τους εκπαιδευτικούς, ισχυριζόμενος ότι «χτύπησε το παιδί του».
Μάλιστα, δεν έμεινε στις ύβρεις, αλλά γρονθοκόπησε τον διευθυντή, έναν δάσκαλο και τον γυμναστή, ο οποίος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.
Για το περιστατικό ειδοποιήθηκε η αστυνομία, η οποία αναζητεί τον πατέρα στα όρια του αυτοφώρου.
Σημειώνεται ότι δεν είναι η πρώτη φορά που γονείς του συγκεκριμένου σχολείου δημιουργούν θερμό επεισόδιο.
Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ισχυρές βροχές και καταιγίδες σε πολλές περιοχές της χώρας
Ομάδα αγροτών προσπάθησε να περάσει τον αστυνομικό κλοιό και να κινηθεί προς το αεροδρόμιο «Μακεδονία»
Τι ζητά ο δήμαρχος από τον Νίκο Χαρδαλιά
Συνεχίζονται οι ισχυρές βροχοπτώσεις - Οδηγίες για ασφάλεια και δικαιώματα
Πού έχει αποκατασταθεί η κυκλοφορία
Δεν μπορούσε να προσεγγίσει Super Puma λόγω των καιρικών συνθηκών
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Επικαιροποιήθηκε το έκτακτο δελτίο της ΕΜΥ
Πότε θα περιοριστούν οι βροχές
Η ανάρτησή του στο Facebook
Ο χάρτης που δείχνει τους κεντρικούς οδικούς άξονες που αντιμετωπίζουν προβλήματα
Προειδοποίηση για έντονα καιρικά φαινόμενα
Το βίντεο που είδε το φως της δημοσιότητας
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.