Ελλαδα

Δεμένα πλοία την Πρωτομαγιά - 24ωρη πανελλαδική απεργία της ΠΝΟ

Τι αναφέρει η ανακοίνωση

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Δεμένα πλοία την Πρωτομαγιά λόγω 24ωρης απεργίας της ΠΝΟ
Δεμένα πλοία την Πρωτομαγιά λόγω 24ωρης απεργίας της ΠΝΟ © EUROKINISSI

Απεργία πλοίων από την Πανελλήνια Ναυτική Ομοσπονδία (ΠΝΟ) την Κυριακή 1η Μαΐου 2022. Η ανακοίνωση για τα δεμένα πλοία την Πρωτομαγιά.

Με δεμένα πλοία την Κυριακή 1η Μαΐου 2022, όπως επισημαίνεται σε ανακοίνωση από την Πανελλήνια Ναυτική Ομοσπονδία (ΠΝΟ). Η διοίκηση της ΠΝΟ αποφάσισε την πραγματοποίηση 24ωρης πανελλαδικής απεργίας σε όλες τις κατηγορίες πλοίων για την εργατική Πρωτομαγιά.

Σύμφωνα με το συνδικαλιστικό σωματείο των ναυτικών, η απεργία θα ξεκινήσει την 00.01 ώρα της 1ης Μαΐου 2022, ημέρα Κυριακή και θα λήξει στις 24.00 τα μεσάνυχτα ώρα της ιδίας ημέρας.

Απεργία πλοίων την Πρωτομαγιά - Η ανακοίνωση της ΠΝΟ

«Οι ναυτεργάτες αποτίουν και φέτος φόρο τιμής, σεβασμού και μνήμης στην εμβληματική ημέρα που άλλαξε στην κυριολεξία τον ρου της ιστορίας και είναι ταυτισμένη και συνυφασμένη με τους πολύμορφους αγώνες όλων των εργαζομένων στην χώρα μας και σε ολόκληρο τον κόσμο.

» Σε όλα τα μήκη και πλάτη της υδρογείου οι εργαζόμενοι ενώνουν και πάλι τη φωνή τους διατρανώνοντας την αλληλεγγύη, την αποφασιστικότητα και την αμετάκλητη απόφασή τους να εξακολουθήσουν να παλεύουν για έναν καλύτερο κόσμο, για ένα καλύτερο αύριο για τα παιδιά τους και τις οικογένειές τους» επισημαίνεται στην ανακοίνωση της ΠΝΟ για την απεργία πλοίων.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ