Ελλαδα

Διεκόπη για τις 17 Μαΐου η δίκη του ντράμερ για την αποπλάνηση 6χρονης

Μετά από αίτημα της υπεράσπισης

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Υπόθεση ντράμερ: Διακόπηκε η δίκη για τις 17 Μαΐου
Υπόθεση ντράμερ: Διακόπηκε η δίκη για τις 17 Μαΐου © Unsplash/Aliane Schwartzhaupt

Διεκόπη η δίκη του ντράμερ που κατηγορείται για αποπλάνηση 6χρονης. Πέντε ακόμη γυναίκες κατέθεσαν μήνυση εναντίον του.

Στις 17 Μαΐου θα συνεχιστεί ενώπιον του Μικτού Ορκωτού Εφετείου η δίκη του ντράμερ, πρώην συνεργάτη δημοφιλούς συγκροτήματος, για την υπόθεση αποπλάνησης 6χρονου κοριτσιού το 2013.

Ο μουσικός έχει καταδικαστεί σε πρώτο βαθμό σε κάθειρξη 12 ετών με ανασταλτικό αποτέλεσμα στην έφεσή του. Η δίκη σε δεύτερο βαθμό ξεκίνησε σήμερα και διακόπηκε μετά από αίτημα που υπέβαλε η πλευρά του παρόντος στο δικαστήριο κατηγορούμενου. Η κατηγορία αφορά την περίοδο 2011-2013.

Υπενθυμίζεται ότι σε βάρος του ντράμερ ασκήθηκε πρόσφατα κακουργηματική δίωξη για αδικήματα που αφορούν σε σεξουαλική παρενόχληση πέντε ανηλίκων κοριτσιών (από το 2007 έως το 2013).

Ειδικότερα η νέα ποινική δίωξη αφορά στα αδικήματα:

  • Της γενετήσιας πράξης με ανήλικους μη συμπληρώσαντες τα 12 έτη και συμπληρώσαντες τα 12 έτη άπαξ κατά συρροή και κατ' εξακολούθηση
  • Της κατάχρησης ανηλίκων μη συμπληρωσάντων τα 14 έτη άπαξ κατά συρροή και κατ' εξακολούθηση.

Υπόθεση ντράμερ: «Θυμάμαι ακόμη και τη μυρωδιά του σπιτιού αυτού του ανθρώπου»

Η κοπέλα σε δηλώσεις της στο Mega και την εκπομπή Live News, είχε αναφέρει εν όψει της δίκης του μουσικού σε δεύτερο βαθμό, μεταξύ άλλων, τα εξής: «Το ότι μίλησα εγώ και το ότι ασχολήθηκε ο κόσμος με την υπόθεσή μου, μακάρι να βοήθησε τις άλλες κοπέλες να μιλήσουν.

Ευχαριστώ επίσης τους δημοσιογράφους που σεβάστηκαν ότι είμαι μικρή. Πρέπει να το ακούσουν πολλά άλλα κορίτσια στην ηλικία μου ή και μεγαλύτερα και να μη φοβηθούν αν κάτι τέτοιο τους συμβαίνει τώρα ή τους έχει συμβεί. Αυτό που μου συνέβη δεν πρόκειται να το ξεχάσω ποτέ. Θυμάμαι ακόμη και τη μυρωδιά του σπιτιού αυτού του ανθρώπου, το πρόσωπό του.

Έμαθα μετά ότι υπάρχουν και πολλά άλλα κορίτσια που μόνα τους βγήκαν κι αυτά και μίλησαν για το τι τους έκανε. Θέλω να πω σε όλους ότι από αυτή την ιστορία βγήκα πιο δυνατή και έμαθα να προστατεύομαι. Παρόλο που υπάρχει ακόμη μέσα μου ένα τραύμα, η επαγγελματική ψυχολογική υποστήριξη που δέχτηκα αρχικά με βοήθησε να το αντιμετωπίσω και έπειτα να μην αισθάνομαι ενοχή και να μην κατηγορώ τον εαυτό μου για αυτό που μου συνέβη.

Έτσι, τα όσα εκείνος μου έκανε κατάφερα και δεν με εμπόδισαν να προχωρήσω τη ζωή μου. Επειδή είχα κατάλληλους ανθρώπους δίπλα μου δεν εγκλωβίστηκα παγιδευμένη στο παρελθόν».

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ