Ελλαδα

Γρηγόρης Λέων: Καταγγελίες για απειλές κατά της ζωής του

«Η αλήθεια έχει εχθρούς»

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Γρηγόρης Λέων: Απειλές για τη ζωή του καταγγέλλει πως δέχεται ο ιατροδικαστής - ''Η αλήθεια έχει εχθρούς'' [βίντεο]
Ο ιατροδικαστής Γρηγόρης Λέων © Τwitter

Απειλές για τη ζωή του φέρεται να δέχεται ο πρόεδρος της ελληνικής ιατροδικαστικής εταιρείας Γρηγόρης Λέων.

Σε ανάρτηση στο Twitter, δημοσιεύει ένα ρεπορτάζ με τίτλο «Θρίλερ στην Πάτρα – Απειλές στον Λέων – Θα σε βρούνε σφαγμένο» και τονίζει: «Η αλήθεια έχει εχθρούς. Θα ζήσουμε χωρίς φόβο και θα τους αντιμετωπίσουμε και αυτούς».

 

Υπενθυμίζεται πως ο ιατροδικαστής ζήτησε να πραγματοποιηθεί εξονυχιστικός έλεγχος όλων των ιατρικών δεδομένων για την 9χρονη Τζωρτζίνα από την Πάτρα.

Πάτρα-Λέων: «Η Τζωρτζίνα βασανίστηκε - Εγκληματική ενέργεια ο θάνατος της Ίριδας»

Στις συνθήκες θανάτου της 9χρονης Τζωρτζίνας αναφέρθηκε ο πρόεδρος της ιατροδικαστικής εταιρείας, Γρηγόρης Λέων, υποστηρίζοντας ότι είναι ανάγκη να πραγματοποιηθεί εξονυχιστικός έλεγχος όλων των ιατρικών δεδομένων του κοριτσιού από την Πάτρα. 

«Δεν είμαι βέβαιος ότι όλα τα επεισόδια έχουν γίνει με τον ίδιο τρόπο, το παιδί βασανίστηκε», είπε στον ΣΚΑΪ ο Γρηγόρης Λέων. Ο ιατροδικαστής είπε ότι η χορήγηση της κεταμίνης στο παιδί ήταν η ύστατη απόπειρα της δολοφονίας του: «Το παιδί αυτό ήταν μεγαλόσωμο. Δεν θα μπορούσε να το κουμαντάρει εύκολα, οπότε προφανώς η κεταμίνη ήταν ένα πολύτιμο εργαλείο για να αναισθητοποιηθεί το παιδί. Ήταν η ύστατη προσπάθεια αλλά όχι η μόνη».

Ο ιατροδικαστής είπε ακόμη πως η πολύκροτη υπόθεση αποτελεί μοναδικό παγκόσμιο φαινόμενο, καθώς η εξιχνίαση του θανάτου των παιδιών γίνεται επειδή είναι λαλίστατοι οι γονείς. «Όταν έχουμε δύο ανθρώπους που είναι σε ένα σπίτι με ένα βρέφος και σε συνεντεύξεις τους περιγράφουν τι ώρα ξύπνησε και όσα έγιναν και στο σπίτι δεν υπήρχε κάποιος άλλος και έχουμε έγκλημα, τότε ο ένας από τους δύο είναι ο δράστης. Μάλιστα, από τον τρόπο που περιγράφουν τα γεγονότα, δείχνουν και ποιος είναι ο δράστης, αλλά αυτό δεν είναι δική μας δουλειά να το πούμε», κατέληξε ο Γρηγόρης Λέων.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ 

 

 

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ