- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Κορωνοϊός: Η κατανομή για τα κρούσματα σήμερα, Κυριακή 13 Μαρτίου 2022, σύμφωνα με την ανακοίνωση του ΕΟΔΥ. Ο χάρτης διασποράς.
Τη γεωγραφική κατανομή για τα νέα κρούσματα κορωνοϊού σήμερα, Κυριακή 13 Μαρτίου 2022, δημοσιεύει ο ΕΟΔΥ.
Σύμφωνα με την ημερήσια έκθεση επιδημιολογικής επιτήρησης του ΕΟΔΥ, το τελευταίο 24ωρο επιβεβαιώθηκαν 11.986 κρούσματα κορωνοϊού στην Ελλάδα και 48 νέοι θάνατοι ασθενών από επιπλοκές της Covid-19. Στους 356 ανέρχονται οι διασωληνωμένοι στις ΜΕΘ.
Στην Αττική τα κρούσματα κορωνοϊού το τελευταίο 24ωρο έφθασαν τις 3.906. Ακολουθεί η Θεσσαλονίκη με 1.289 νέες μολύνσεις covid-19. Στην τρίτη θέση το Ηράκλειο Κρήτης με 626 κρούσματα σήμερα. Στην Αχαΐα τα κρούσματα κορωνοϊού είναι 445. Την πρώτη 5άδα των περιοχών στην Ελλάδα με τα περισσότερα κρούσματα το τελευταίο 24ωρο συμπληρώνει η Λάρισα με 338.
Κατανομή για τα κρούσματα σήμερα Κυριακή (13.03) - Οι πίνακες του ΕΟΔΥ
Στην ανακοίνωση του ΕΟΔΥ υπάρχουν αναλυτικοί πίνακες με τη γεωγραφική κατανομή για τα κρούσματα σήμερα Κυριακή 13 Μαρτίου 2022. Ακολουθούν οι νέες μολύνσεις covid-19 ανά περιοχή:
Η ανακοίνωση του ΕΟΔΥ για τα κρούσματα σήμερα Κυριακή 13 Μαρτίου 2022
- «Τα νέα εργαστηριακά επιβεβαιωμένα κρούσματα της νόσου που καταγράφηκαν τις τελευταίες 24 ώρες είναι 11.986 , εκ των οποίων 27 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας.
- » Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων ανέρχεται σε 2.635.614 (ημερήσια μεταβολή +0.5%), εκ των οποίων 49.3% άνδρες. Με βάση τα επιβεβαιωμένα κρούσματα των τελευταίων 7 ημερών, 214 θεωρούνται σχετιζόμενα με ταξίδι από το εξωτερικό και 1.347 είναι σχετιζόμενα με ήδη γνωστό κρούσμα.
- » Οι νέοι θάνατοι ασθενών με COVID-19 είναι 48, ενώ από την έναρξη της επιδημίας έχουν καταγραφεί συνολικά 26.562 θάνατοι. Το 95.2% είχε υποκείμενο νόσημα ή/και ηλικία 70 ετών και άνω.
- » Ο αριθμός των ασθενών που νοσηλεύονται διασωληνωμένοι είναι 356 (64.9% άνδρες). Η διάμεση ηλικία τους είναι 68 έτη. To 90.2% έχει υποκείμενο νόσημα ή/και ηλικία 70 ετών και άνω.
- » Μεταξύ των ασθενών που νοσηλεύονται διασωληνωμένοι, 242 (67.98%) είναι ανεμβολίαστοι ή μερικώς εμβολιασμένοι και 114 (32.02%) είναι πλήρως εμβολιασμένοι. Από την αρχή της πανδημίας έχουν εξέλθει από τις ΜΕΘ 4.353 ασθενείς.
- » Οι εισαγωγές νέων ασθενών Covid-19 στα νοσοκομεία της επικράτειας είναι 293 (ημερήσια μεταβολή +8.92%). Ο μέσος όρος εισαγωγών του επταημέρου είναι 286 ασθενείς.
- » Η διάμεση ηλικία των κρουσμάτων είναι 35 έτη (εύρος 0.2 έως 108 έτη), ενώ η διάμεση ηλικία των θανόντων είναι 79 έτη (εύρος 0.2 έως 106 έτη)».
Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ηλικίας από 14 έως 17 ετών
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Η στιγμή της σύγκρουσης καταγράφηκε από κάμερα που ήταν τοποθετημένη στο ταμπλό του ταξί
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τι είπε μεταξύ άλλων η εκπρόσωπος Τύπου της ΕΛ.ΑΣ.
Οι φλόγες επεκτάθηκαν και στα δέντρα δίπλα στον αυτοκινητόδρομο
Πρεμιέρα σήμερα για το επιχειρησιακό σύστημα της ΕΛΑΣ
Όλα όσα πρέπει να γνωρίζουν μαθητές και γονείς
Το βίντεο που οδήγησε στη σύλληψη
Kαταδικάστηκε από το Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης
Ισχυρές δυνάμεις της Πυροσβεστικής στο σημείο
Αλλάζει το σκηνικό - Πότε θα ανέβει εκ νέου η θερμοκρασία
Mε 235 κάμερες, 10 drones και 24 πηγές δεδομένων
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.