Χιονοπτώσεις σε χαμηλά υψόμετρα και τσουχτερό κρύο σήμερα, με τις χαμηλότερες θερμοκρασίες των τελευταίων τουλάχιστον δέκα ετών για Μάρτιο.
Τις χαμηλότερες θερμοκρασίες των τελευταίων τουλάχιστον δέκα ετών για τον μήνα Μάρτιο καταγράφουν οι μετεωρολογικοί σταθμοί του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών/meteo.gr στη Βόρεια και την Κεντρική Ελλάδα, καθώς βρίσκεται σε εξέλιξη η κακοκαιρία «Φίλιππος». Οι χιονοπτώσεις σήμερα το πρωί εντοπίζονται ακόμη και σε πεδινές περιοχές της Ανατολικής Θεσσαλίας, των Βορείων Σποράδων, της Εύβοιας και πάνω από τα 200-300 μέτρα υψόμετρο στην υπόλοιπη Στερεά Ελλάδα.
Ο κύριος όγκος των βροχοπτώσεων και χιονοπτώσεων προβλέπεται να επηρεάσει σήμερα την Κεντρική Μακεδονία, την Ανατολική Θεσσαλία, την Ανατολική Στερεά Ελλάδα, την Ανατολική Πελοπόννησο και τη Δυτική Κρήτη. Στις περισσότερες περιοχές, πάντως, τα φαινόμενα θα εξασθενήσουν αργά το απόγευμα και τις βραδινές ώρες.
Πότε θα σταματήσουν τα χιόνια στην Αττική
Στην Αττική, οι χιονοπτώσεις που ήδη σημειώνονται πάνω από τα 200 μέτρα υψόμετρο θα συνεχιστούν μέχρι αργά το απόγευμα και το βράδυ προβλέπεται να σταματήσουν. Στο Λεκανοπέδιο της Αττικής και στο κέντρο της Αθήνας αναμένεται βροχή ή χιονόνερο, με παροδική ασθενή χιονόπτωση στα βόρεια και ανατολικά τμήματα χωρίς χιονόστρωση.
Δείτε live πού χιονίζει
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία στη λεωφόρο Καραμανλή στη Βούλα
Προβλήματα στην κυκλοφορία των οχημάτων λόγω κακοκαιρίας
Πιθανές χαλαζοπτώσεις, πτώση της θερμοκρασίας και άνεμοι έως 8 μποφόρ σε Ιόνιο και Αιγαίο
Έλεγχοι σε όλο το οδικό δίκτυο - Περιορισμοί στην κίνηση βαρέων οχημάτων
Σε επιφυλακή οι κρατικές υπηρεσίες και η Πυροσβεστική - Τι πρέπει να προσέξουν οι πολίτες
Έντονα φαινόμενα σε Αττική, Θεσσαλία, Εύβοια, Σποράδες και νησιά του Αιγαίου
Έργα αντικατάστασης σιδηροτροχιών - Έκτακτη λεωφορειακή σύνδεση από τον ΟΑΣΑ
Τοπικά ισχυρά φαινόμενα από τα δυτικά - Οι άνεμοι θα φτάσουν τα 6 μποφόρ
Τι αποκαλύπτει μελέτη του ΙΝΣΕΤΕ με τίτλο: «Ο Ελληνικός Τουρισμός: Επιτεύγματα, Προκλήσεις, Προοπτικές»
Στη θαλάσσια περιοχή βόρεια του νησιού - Μικρό το εστιακό βάθος
Επιστροφή στη χειμερινή ώρα - Στις 04:00 π.μ. τα ρολόγια θα μετακινηθούν
Αίθριος ο καιρός στις περισσότερες περιοχές - Πού θα εκδηλωθούν ασθενείς βροχές και ομίχλες
Η πρώτη αντίδραση της εταιρείας - «Προτεραιότητά οι 2.500 εργαζόμενοι και η επαναλειτουργία των καταστημάτων»
Η ανακοίνωση με αφορμή το χθεσινό άρθρο αντεισαγγελέα
Κινητοποιήθηκαν οι αρμόδιες Αρχές
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.