Ελλαδα

Απαγωγή-Ντράφι: Ελεύθερος αφέθηκε ο επιχειρηματίας Γ. Κυπαρίσσης

Τον είχαν απαγάγει στις 29 Δεκεμβρίου 2021

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Περιπολικό αστυνομίας
Περιπολικό αστυνομίας © EUROKINISSI/ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

Απαγωγή στο Ντράφι: Ο επιχειρηματίας Γιώργος Κυπαρίσσης αφέθηκε ελεύθερος - Τον είχαν απαγάγει πριν δύο μήνες.

Ελεύθερος αφέθηκε ο επιχειρηματίας Γιώργος Κυπαρίσσης που είχε απαχθεί στις 29 Δεκεμβρίου στο Ντράφι. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο επιχειρηματίας είναι καλά στην υγεία του.

Σημειώνεται, ότι οι απαγωγείς, που τον άφησαν ελεύθερο στην περιοχή του Τατοΐου, ζητούσαν λύτρα περίπου ενός εκατομμυρίου ευρώ για να τον αφήσουν ελεύθερο, αλλά δεν έχει γίνει γνωστό, έως αυτήν την ώρα, το ύψος του ποσού που κατέβαλε η οικογένειά του.

Ο επιχειρηματίας πρόκειται να καταθέσει σήμερα στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής.

Το χρονικό της απαγωγής

Ο επιχειρηματίας που δραστηριοποιείται στην αγορά ανταλλακτικών αυτοκινήτων, εξαφανίστηκε μυστηριωδώς τον Δεκέμβριο καθώς επέστρεφε στο σπίτι του στο Ντράφι, από έξοδό του για φαγητό. Την ώρα που έπεσε θύμα αρπαγής, μιλούσε στο κινητό τηλέφωνό του με φίλο του, ο οποίος, σύμφωνα με την κατάθεσή του, άκουσε τους δράστες.

Οι απαγωγείς έστειλαν μήνυμα στην οικογένειά του, με το οποίο ζητούσαν λύτρα ύψους άνω του 1.000.000 ευρώ και σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ο σύντομος χρόνος του μηνύματος για λύτρα, αλλά και το ύψος του ποσού που ζητήθηκε υποδεικνύουν εγκληματική ενέργεια από όχι μεγάλη οργάνωση.

Σημειώνεται ότι στο μικροσκόπιο των Αρχών μπήκαν βίντεο από κάμερες της περιοχής που έγινε η απαγωγή, για να εντοπίσουν το δρομολόγιο και τις κινήσεις των δύο οχημάτων που πήραν μέρος στην πρώτη φάση της απαγωγής.

Μάλιστα οι Αρχές με ανακοίνωσή τους είχαν ζητήσει μην αναπαράγονται πληροφορίες που δεν προέρχονται επίσημα από την Ελληνική Αστυνομία.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ