- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Βιασμός 24χρονης Γεωργίας Μπίκα στη Θεσσαλονίκη: Στα χέρια του εισαγγελέα περνά ο δικαστικός φάκελος μετά την ολοκλήρωση της κύριας ανάκρισης.
Στα χέρια του εισαγγελέα περνά ο δικαστικός φάκελος για την υπόθεση βιασμού της 24χρονης Γεωργίας Μπίκα σε ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης τα ξημερώματα της Πρωτοχρονιάς, μετά την καταγγελία που είχε κάνει η νεαρή γυναίκα στις αρμόδιες αρχές.
Η 5η τακτική ανακρίτρια Θεσσαλονίκης ολοκλήρωσε την κύρια έρευνά της. Πλέον ο φάκελος βρίσκεται στα χέρια του εισαγγελέα, ο οποίος και θα υποβάλει πρόταση προς το αρμόδιο Δικαστικό Συμβούλιο. Οι δικαστές του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης θα αποφανθούν εν συνεχεία για την παραπομπή της υπόθεσης στο ακροατήριο.
Βιασμός 24χρονης Γεωργίας Μπίκα στη Θεσσαλονίκη: Ποιοι κατέθεσαν τις τελευταίες ημέρες
Τις τελευταίες μέρες κλήθηκε να καταθέσει στην ανακρίτρια καθηγητής τοξικολογίας του ΑΠΘ, που ορίστηκε πραγματογνώμονας για την υπόθεση. Σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΠΕ-ΜΠΕ, έδωσε διευκρινίσεις για το περιεχόμενο των εργαστηριακών εξετάσεων που διενεργήθηκαν τόσο στο Πανεπιστήμιο της Θεσσαλονίκης, όσο και στο εξειδικευμένο εργαστήριο του Πανεπιστημίου της Βέρνης. Οι συγκεκριμένες εξετάσεις, που περιλαμβάνονται στη δικογραφία, φέρεται πως ήταν αρνητικές σε ναρκωτικές ουσίες, ενώ ελάχιστη ήταν η ποσότητα αλκοόλης που ανιχνεύθηκε στα εξετασθέντα δείγματα ούρων.
Στην ίδια δικογραφία περιλήφθηκε έκθεση παρατηρήσεων επί του πορίσματος, την οποία συνέταξε τεχνικός σύμβουλος για λογαριασμό της 24χρονης. Κατά πληροφορίες, από την πλευρά της καταγγέλλουσας δεν υποβλήθηκε αίτημα για διενέργεια εξειδικευμένων εξετάσεων στο τριχωτό της κεφαλής.
Για την υπόθεση βιασμού της 24χρονης Γεωργίας Μπίκα κατηγορείται ένας 27χρονος σε βάρος του οποίου ασκήθηκε ποινική δίωξη για γενετήσιες πράξεις χωρίς τη συναίνεση της παθούσας και μετά την απολογία του είχε αφεθεί ελεύθερος με περιοριστικούς όρους. Ο ίδιος αρνείται την κατηγορία.
Βιασμός 24χρονης Γεωργίας Μπίκα στη Θεσσαλονίκη: Εξίσου οδυνηρός ο βιασμός της αμφισβήτησης
Με ένα μήνυμα στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η 24χρονη Γεωργία Μπίκα που κατήγγειλε τον βιασμό της την Πρωτοχρονιά επανέλαβε για ακόμη μία φορά ότι «διεκδικεί το δίκιο και την αξιοπρέπεια της».
Αναλυτικά το μήνυμά της: «Έπειτα από έναν καταιγισμό αγάπης και “αγκαλιάς” από όλους εσάς, έχω να πω μέσα από την καρδιά μου ευχαριστώ σε όλους όσους με στήριξαν αυτές τις δύσκολες μέρες. Δεν είμαι μόνο η Γεωργία του Λαγκαδά. Είμαι η γυναίκα Γεωργία η οποία διεκδικεί το δίκιο και την αξιοπρέπειά της. Ο δεύτερος βιασμός εκείνος της αμφισβήτησης είναι εξίσου οδυνηρός. Θα τον αντιμετωπίσω όμως όπως και τον πρώτο με μια διαφορά: Με τις αισθήσεις μου και τα μάτια μου ανοιχτά. Με την δική σας αγάπη και συμπαράσταση, γιατί όλοι εσείς είσαστε η δική μου μεγάλη οικογένεια.
» Αληθινή αγάπη και σεβασμός αυτό είναι που θέλω να πετύχω, δικαίωση ψυχής και ηρεμία. Για εμένα και για κάθε γυναίκα που φοβάται… Ευχαριστώ που με αγκαλιάσετε».
Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ
Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Πάνω από 200 κλήσεις στην Πυροσβεστική
Ζημιές και σε παρκαρισμένα οχήματα
Η πυρκαγιά αντιμετωπίστηκε άμεσα με τη συνδρομή ισχυρών πυροσβεστικών δυνάμεων
Νέες βροχοπτώσεις το βράδυ, σύμφωνα με τον εκπρόσωπο τύπου της Πυροσβεστικής
Στα 40.2 mm το ύψος βροχής στο Παλαιοχώρι Φθιώτιδας
Ο Γιώργος και ο Ανδρέας δύο εκ των τεσσάρων τιμητικά προσκεκλημένων
Τα έντονα καιρικά φαινόμα προκάλεσαν προβλήματα στην ηλεκτροδότηση
«Η εκτόνωση του φαινομένου θα είναι γρήγορη», δήλωσε ο μετεωρολόγος
Σημαντικά προβλήματα έχει προκαλέσει το ισχυρό μπουρίνι που πλήττει πολλές περιοχές της χώρας
Κατέρρευσε σκαλωσιά στον Πειραιά λόγω των ανέμων - Διεκόπη η κυκλοφορία του Τραμ
Ισχυρή καταιγίδα πλήττει αυτή την ώρα το λεκανοπέδιο - Πόσα θα διαρκέσει
Από τον καύσωνα στις καταιγίδες
Οι εικόνες μετά το πέρασμα του ανεμοστρόβιλου
Ο ασθενής νοσηλεύεται με πολυοργανική ανεπάρκεια στο νοσοκομείο του νησιού
Ο Γιώργος Ξυλούρης αντιμετωπίζει νέες κατηγορίες - Δικάζεται και για απείθεια στην πρώτη κλήση του
Μετά την ανακοίνωση της ΕΚΕ για τον πόλεμο στη Γάζα, ο καθηγητής του Πανεπιστημίου Αιγαίου ανακοίνωσε την αποχώρησή του, υποστηρίζοντας ότι παραβιάζονται αρχές επιστημονικής αμεροληψίας και δεοντολογίας
Στο σημείο επιχειρεί ισχυρή δύναμη της Πυροσβεστικής
Πώς ο 44χρονος στην Άνδρο την εξαπάτησε
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.