- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Χιονοπτώσεις στην Κεντρική Μακεδονία - Ποια σχολεία παραμένουν κλειστά - Αναλυτικά οι περιοχές.
Οι έντονες χιονοπτώσεις που σημειώνονται σε περιοχές της Βόρειας Ελλάδας επηρεάζουν την ομαλή λειτουργία των σχολικών μονάδων.
Κατά τη διάρκεια της σημερινής μέρας αναμένεται να συνεχιστεί η κακοκαιρία, με χιόνια, χιονόνερο και βροχές. Χιονόπτωση σημειώνεται στις παρυφές της Βέροιας και μέσα στην πόλη της Νάουσας, χωρίς ωστόσο να παρατηρούνται προβλήματα, καθώς και σε περιοχές της Πιερίας και του Κιλκίς.
Ποια σχολεία παραμένουν κλειστά λόγω χιονοπτώσεων
Σήμερα δε λειτουργούν τα σχολεία στις ενότητες δήμων, που πλήττονται από την κακοκαιρία. Συγκεκριμένα, στην περιφερειακή ενότητα Θεσσαλονίκης δε λειτουργούν οι σχολικές μονάδες στις Δημοτικές Ενότητες Σοχού, Λαχανά και στην Τοπική Κοινότητα Όσσας του δήμου Λαγκαδά.
Στον Δήμο Νάουσας δε λειτουργούν οι παιδικοί και βρεφονηπιακοί σταθμοί, τα ΚΔΑΠ ΜΕΑ, καθώς και όλες οι σχολικές μονάδες Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του δήμου Η.Π. Νάουσας.
Κλειστές θα παραμείνουν σήμερα και οι σχολικές μονάδες του δήμου Βέροιας, στις τοπικές κοινότητες Ριζωμάτων, Ράχης, Τριποτάμου, όπως επίσης το 9o Δημοτικό Σχολείο Βέροιας, το 3ο Δημοτικό Σχολείο Βέροιας, το 1ο Γυμνάσιο και 2ο Λύκειο Βέροιας (Γιοτζαλίκια) και το 1ο ΓΕΛ Βέροιας (Πανόραμα).
Πού είναι απαραίτητες οι αντιολισθητικές αλυσίδες
Σε ό,τι αφορά το οδικό δίκτυο αντιολισθητικές αλυσίδες ή ειδικού τύπου ελαστικά θα πρέπει να φέρουν τα οχήματα που κινούνται στον νομό Ημαθίας από το 76ο έως το 97ο χιλιόμετρο της παλαιάς εθνικής οδού Βέροιας - Κοζάνης (μέσω Καστανιάς), στις επαρχιακές οδούς Βέροιας με Ξηρολίβαδο, Δάσκιο και Φυτειά, τις οδούς προς τα χιονοδρομικά κέντρα Σελίου και 3/5 Πηγαδιών, στη δημοτική οδό Νάουσας - Ροδοχωρίου.
Στην Πέλλα, από το 20ο χιλιόμετρο της επαρχιακής οδού Άρνισσας - χιονοδρομικού κέντρου Βόρα, στην Πιερία από το 35ο χιλιόμετρο της εθνικής οδού Κατερίνης – Ελασσόνας, από το 22ο χιλιόμετρο της επαρχιακής οδού Κατερίνης προς το χιονοδρομικό κέντρο Ελατοχωρίου και στην επαρχιακή οδό Κολινδρού - Ρυακίων.
Αλυσίδες χρειάζονται και οι οδηγοί που κινούνται με τα οχήματά τους στη Χαλκιδική, από το 70ο έως το 85ο χιλιόμετρο της παλαιάς εθνικής οδού Θεσσαλονίκης - Ιερισσού (μέσω Ταξιάρχη) και στην επαρχιακή οδό Νεοχωρίου - Βαρβάρας - Ολυμπιάδας.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Έντονη διαμαρτυρία από τον Βασίλη Κικίλια για τη στοχοποίηση της ελληνικής ναυτιλίας
Η δεισιδαιμονία γύρω από τη συγκεκριμένη ημερομηνία είναι σχετικά πρόσφατη στη δυτική κουλτούρα
Δρομολόγια μέχρι το ΣΕΦ ή την Αγία Τριάδα Πειραιά σε συγκεκριμένες ώρες λόγω κατεδαφίσεων και αγώνα δρόμου
Η άνοδος των καυσίμων λόγω γεωπολιτικών εξελίξεων πιέζει τα εισιτήρια, με όλα τα σενάρια ανοικτά
Το ιστορικό του έργου και οι δύο βλάβες του αγωγού - Το νησί συνεχίζει να αντιμετωπίζει προβλήματα με το πόσιμο νερό
Πιλοτική εφαρμογή στον αυτοκινητόδρομο Πάτρα – Πύργος με ηλεκτρονικό πομποδέκτη και χιλιομετρική χρέωση
Ο μετεωρολόγος επισημαίνει πάντως ότι προς το παρόν δεν διαφαίνεται κάποιο ακραίο καιρικό φαινόμενο
Η εισαγωγή θα γίνει μέσω γραπτής δοκιμασίας γνώσεων και δεξιοτήτων
Μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο αλλά υπέκυψε στα τραύματά του
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Καλλιτέχνες και φίλοι βρέθηκαν στο Κοιμητήριο Βούλας
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τι ισχύει για πτήσεις προς το Τελ Αβίβ
Ποιες περιοχές θα αφορούν
Δείτε τον χάρτη με τα κόκκινα σημεία
Όσα πρέπει να γνωρίζετε για την πρακτική που διχάζει
Πότε γράφτηκε ο Ακάθιστος Ύμνος
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.