- CITY GUIDE
- PODCAST
-
15°
Μποτιλιάρισμα σε Κηφισό, Κηφισίας και στο κέντρο της Αθήνας
Πού εντοπίζονται τα μεγαλύτερα προβλήματα
Κίνηση στους δρόμους: Μεγάλες καθυστερήσεις αυτή την ώρα σε Κηφισό, Κηφισίας και στο κέντρο της Αθήνας.
Μποτιλιάρισμα στα δύο ρεύματα της Λεωφόρου Κηφισού στην άνοδο από τα ΚΤΕΛ έως τη Νέα Φιλαδέλφεια και στην κάθοδο από την Αττική οδό έως την Ορφέως, λόγω τροχαίου. Χαμηλές ταχύτητες και από Λαχαναγορά Ρέντη προς Παραλιακή.
Μποτιλιάρισμα στην Παραλιακή στο ρεύμα προς Πειραιά από το ύψος του παλαιού Αεροδρομίου μέχρι και το Τροκαντερό και από το ύψος του Μοσχάτου μέχρι την πλατεία Ιπποδαμείας. Δύσκολη και η 34ου Συντάγματος Πεζικού στον Πειραιά.
Μποτιλιάρισμα στην Λεωφόρο Σχιστού στο ύψος του Σκαραμαγκά. Χαμηλές ταχύτητες στην έξοδο της Λεωφόρου Αθηνών.
Δύσκολη η Κατεχάκη από την Περιφερειακή Υμηττού προς τα στρατιωτικά νοσοκομεία.
Μποτιλιάρισμα στην Λεωφόρο Κηφισίας στην άνοδο από την Κατεχάκη μέχρι και την Αγία Βαρβάρα και στην κάθοδο από το ύψος της Φιλοθέης μέχρι και τους Αμπελόκηπους.
Μποτιλιαρισμένη και η Βασιλίσσης Σοφίας προς την πλατεία Μαβίλη που σε λίγο θα ξεκινήσει από εκεί πορεία νοσοκομειακών γιατρών και διοικητικών υπαλλήλων προς την Βουλή και το υπουργείο Υγείας. Στην άνοδο το μποτιλιάρισμα έχει ξεπεράσει την Β.Κωνσταντίνου/Αρδηττού κι έχει φτάσει στην Καλλιρρόης.
Πολύ αυξημένη κίνηση στην Θεοδώρου Δηλιγιάννη κατά μήκος των γραμμών του ΟΣΕ. Δύσκολη η άνοδος της Λ. Συγγρού από το Εθνικό Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης έως την Διάκου.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Τι εκτιμούν οι αρμόδιες αρχές
Συνολικά 104 μπλόκα στη χώρα
Δείτε αναλυτικά το ωράριο των καταστημάτων
Οι γάμοι εξπρές, τα λάθη και ο αιφνίδιος θάνατος της
Αναλυτική πρόγνωση από το meteo και την ΕΜΥ για όλη την Ελλάδα
Η ανάρτηση μετά την εξομολόγηση για τη μάχη με τον καρκίνο
Αυξήσεις σε όλα τα οχήματα, εξαιρούνται οι μοτοσικλέτες
Δεν είχε δίπλωμα ούτε το 2023
Οι επόμενες κινήσεις τους
Ανακοινώθηκαν από το υπουργείο Παιδείας
Στιγμές fun και λάμψης powered by ΣΚΡΑΤΣ
Η προθεσμία για την υποβολή αιτήσεων λήγει στις 17 Δεκεμβρίου 2025
Έχει διατεθεί στην ελληνική αγορά - Η ανακοίνωση της εταιρείας
Αγρότες και κτηνοτρόφοι παραμένουν στα μπλόκα που έχουν στηθεί σε λιμάνια, τελωνεία και εθνικές οδούς
Με αφορμή αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.