Ελλαδα

Συνελήφθη 33χρονος που έκλεψε χρηματοκιβώτιο από σούπερ μάρκετ

Η λεία του αγγίζει τις 100.000€

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Αστυνομία
Ελληνική Αστυνομία, περιπολικό © EUROKINISSI/ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΙΣΙΝΑΣ

Συνελήφθη 33χρονος για ριφιφί σε σούπερ μάρκετ στη Θεσσαλονίκη και έκλεψε χρηματοκιβώτια με 100.000 ευρώ.

Στα χέρια των Αρχών βρίσκεται ένας 33χρονος, ο οποίος έκλεβε χρηματοκιβώτια από σούπερ μάρκετ στη Θεσσαλονίκη.

Ειδικότερα, ο 33χρονος συνελήφθη και κατηγορείται για κλοπή που είχε συμβεί τον Δεκέμβριο του 2021 σε σούπερ μάρκετ στην περιοχή της Νικόπολης στη Θεσσαλονίκη.

Μάλιστα, το ύψος της λείας του φαίνεται πως αγγίζει τις 100.000 ευρώ. Τα τοπικά μέσα αναφέρουν πως ο 33χρονος συνελήφθη μετά από μεγάλη έρευνα της ΕΛΑΣ τον τελευταίο μήνα.

Συγκεκριμένα, η έρευνα αστυνομικών του Τμήματος Εγκλημάτων κατά ιδιοκτησίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης οδήγησε στα ίχνη 33χρονου αλλοδαπού, για την υπόθεση κλοπής των  χρηματοκιβωτίων.

Η αστυνομική έρευνα έδειξε πως ο δράστης τον Δεκέμβριο του 2021, στην περιοχή της Νικόπολης, ενεργώντας από κοινού με συνεργό του, διέρρηξε με τη μέθοδο «ριφιφί» σούπερ μάρκετ και αφαίρεσε δύο χρηματοκιβώτια, ενώ παραβίασε και τρίτο χρηματοκιβώτιο, αφαιρώντας συνολικά το χρηματικό ποσό των 100.000 ευρώ περίπου, ένα φορητό ηλεκτρονικό υπολογιστή και διάφορα έγγραφα.

Εν τέλει συνεΛήφθη χθες και σε έρευνα που έγινε στο σπίτι του κατασχέθηκε μεταξύ άλλων ένα πιστόλι και τέσσερα φυσίγγια, τα οποία κατείχε παράνομα. Επιπλέον, σε βάρος του 33χρονου εκκρεμούσε απόφαση του Μονομελούς Εφετείου Κακουργημάτων Θεσσαλονίκης, που του επιβάλλει ποινή φυλάκισης τεσσάρων ετών για το αδίκημα των διακεκριμένων περιπτώσεων κλοπής.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ