- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Παυλάκης: Υποχωρεί η ανοσία - Θα έχουμε για πάντα μία κακή γρίπη
«Όσες ευχές και εάν κάνουμε, ο ιός θα κάνει αυτό που του επιτρέπουμε»
Τον κώδωνα του κινδύνου αναφορικά με τη μείωση της ανοσίας στον κορωνοϊό έκρουσε ο γιατρός και ερευνητής, Γιώργος Παυλάκης.
Ως «μία φοβερά κακή γρίπη που θα έχουμε για πάντα» χαρακτήρισε ο γιατρός και ερευνητής Γιώργος Παυλάκης τον κορωνοϊό.
«Ο κορωνοϊός δεν θα φύγει. Το κόστος είναι αυτό και θα παραμείνει τεράστιο μετά το τέλος της πανδημίας», σημείωσε ο κ. Παυλάκης και πρόσθεσε: «Βασιζόμαστε στον στρατηγό - καλοκαίρι, εκτός και εάν αλλάξουν εκ νέου τα δεδομένα».
Στη συνέχεια, εκτίμησε ότι ο ιός δεν δείχνει να καταλαγιάζει, αντιθέτως «ανεβαίνει συνέχεια», τη στιγμή που «η ανοσία κατεβαίνει». «Όσες ευχές και εάν κάνουμε, ο ιός θα κάνει αυτό που του επιτρέπουμε», επεσήμανε.
Ως προς τους εμβολιασμούς, εξέφρασε την εκτίμηση ότι η ανοσία υποχωρεί, καθώς «όσοι ήταν προστατευμένοι, πριν έναν χρόνο, με τα εμβόλια, δεν θα είναι πια».
Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Το έργο οδικής ασφάλειας, προϋπολογισμού 88 εκατ. ευρώ, επιστρέφει σε τροχιά υλοποίησης
Στόχος η καταπολέμηση της παιδικής παχυσαρκίας
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Πώς οι αστυνομικοί έστησαν την παγίδα
Η γυναίκα ενεργοποίησε το panic button
Στο σπίτι του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δεκάδες βίντεο
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τι έπεσε σήμερα στους υποψηφίους των ΓΕΛ
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Πού εντοπίζονται καθυστερήσεις στους κεντρικούς οδικούς άξονες του λεκανοπεδίου
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.