- CITY GUIDE
- PODCAST
-
11°
Αργία και αύριο Τετάρτη σε Αττική, Κυκλάδες, Δωδεκάνησα και Κρήτη
Οι ανακοινώσεις από τον Χρήστο Στυλιανίδη
Στυλιανίδης - Κακοκαιρία «Ελπίδα»: Αργία και αύριο Τετάρτη σε Αττική, Κυκλάδες, Δωδεκάνησα και Κρήτη.
Ολοκληρώθηκε η έκτακη ενημέρωση για την κακοκαιρία «Ελπίδα», από τον υπουργό Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, Χρήστο Στυλιανίδη. Σύμφωνα με τον κ. Στυλιανίδη, η σημερινή αργία παρατείνεται και αύριο Τετάρτη σε Αττική, Κυκλάδες, Δωδεκάνησα και Κρήτη.
Η συγγνώμη της πολιτείας δεν είναι και δεν πρέπει να είναι ποτέ προσχηματική, είπε ο υπουργός. «Καταφέραμε σε πολύ δύσκολες συνθήκες να απεγκλωβιστούμε 3.500 συμπολίτες μας από την Αττική οδό και 1.800 αυτοκίνητα. Η προσπάθεια συνεχίζεται και σήμερα ώστε το συντομότερο να τελειώσει ο απεγκλωβισμός», ανέφερε.
Οπως τόνισε «είναι σημαντικό ότι καταφέραμε να μην υπάρχει υπό αυτές τις δύσκολες συνθήκες κάποιος τραυματισμός».
«Ευχαριστούμε όσους επιχειρούν και βρίσκονται στο πλευρό των πολιτών», ανέφερε.
Σε ότι αφορά τις ευθύνες για το απίστευτο φιάσκο με την Αττική Οδό, ο κ. Στυλιανίδης σημείωσε ότι δεν είναι ώρα για αυτή τη συζήτηση και περιορίστηκε να πει ότι η σύγκριση με το χειρισμό που έγινε από τη Νέα Οδό στην κατάσταση με το χιονιά, σε σχέση με τη διαχείριση που έγινε από την Αττική Οδό δείχνει ουσιαστικά το πού υπήρξε το πρόβλημα.
Σημειώνεται ότι νωρίτερα ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, όπως έγινε γνωστό με ανακοίνωση, ζήτησε από τη διαχειρίστρια εταιρεία την καταβολή αποζημίωσης ύψους 2.000 ευρώ για κάθε αυτοκίνητο, αίτημα που έγινε δεκτό από την Αττική Οδό.
Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Τεράστιοι όγκοι νερού από την κακοκαιρία «Byron» έσπασαν τα αναχώματα
Τραυματίστηκε ένας αστυνομικός από ρίψη πέτρας και μεταφέρθηκε στο 424 Στρατιωτικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης
Πότε ξεκινά η επαναλειτουργία της βασικής γραμμής
Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού το Σαββατοκύριακο
Από το μεσημέρι η στάθμη του ποταμού έχει ανέβει δύο μέτρα
Οι σταθμοί αυτοί θα κλείσουν εκ νέου στις 17:00
Γιατροί «στόχευαν» ΑΜΚΑ για εικονικές συνταγογραφήσεις
Υπερχείλισε χείμαρρος στη Φοινικούντα
Βροχοπτώσεις άνω των 40–50 mm/ώρα στην Αττική από την κακοκαιρία Byron
Ισχυρές βροχές και καταιγίδες σε πολλές περιοχές της χώρας
Ομάδα αγροτών προσπάθησε να περάσει τον αστυνομικό κλοιό και να κινηθεί προς το αεροδρόμιο «Μακεδονία»
Τι ζητά ο δήμαρχος από τον Νίκο Χαρδαλιά
Συνεχίζονται οι ισχυρές βροχοπτώσεις - Οδηγίες για ασφάλεια και δικαιώματα
Πού έχει αποκατασταθεί η κυκλοφορία
Δεν μπορούσε να προσεγγίσει Super Puma λόγω των καιρικών συνθηκών
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Επικαιροποιήθηκε το έκτακτο δελτίο της ΕΜΥ
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.