Ελλαδα

Προαστιακός: Αναστέλλονται τα απογευματινά δρομολόγια

Στο τμήμα Κορωπί -Κάντζα

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Προαστιακός αντισηπτικά
Γέμισε αντισηπτικά ο προαστιακός της Αθήνας © ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ/EUROKINISSI

ΤΡΑΙΝΟΣΕ: Αναστέλλονται τα απογευματινά δρομολόγια του προαστιακού στο τμήμα Κορωπί - Κάντζα λόγω της κακοκαιρίας «Ελπίς».

Αναστέλλονται σήμερα τα απογευματινά τοπικά δρομολόγια του προαστιακού στο τμήμα Κορωπί -Κάντζα, λόγω της κακοκαιρίας «Ελπίς», σύμφωνα με ανακοίνωση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ.

Κακοκαιρία «Ελπίδα»: Διακοπή δρομολογίων σε Μετρό και Τραμ

Προβλήματα σε Μετρό και Τραμ προκάλεσε η κακοκαιρία «Ελπίς». Όπως έγινε γνωστό, υπάρχει διακοπή κυκλοφορίας των συρμών του Μετρό από και προς το Αεροδρόμιο. Η χιονόπτωση είναι πυκνή στα Βόρεια Προάστια.

Οι επιβάτες του Μετρό με κατεύθυνση το αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» μετεπιβιβάζονται στον σταθμό Δουκίσσης Πλακεντίας στον Προαστιακό Σιδηρόδρομο.

Το Τραμ σταματά προσωρινά στη στάση Λ. Βουλιαγμένης. Η χιονόπτωση στο Σύνταγμα είναι έντονη, με υπαλλήλους του Δήμου Αθηναίων να ρίχνουν αλάτι για τον παγετό. Στη δημοσιότητα έχουν δοθεί και οι κλειστοί δρόμοι στην Αττική.

Υπενθυμίζεται ότι τόσο σήμερα Δευτέρα (24/1) όσο και αύριο Τρίτη (25/1) τα σχολεία στην Αττική είναι κλειστά. Ο κρατικός μηχανισμός βρίσκεται επί ποδός, με συνεργεία του Δήμου Αθηναίων και της Περιφέρειας Αττικής να επιχειρούν σε διάφορα σημεία του Λεκανοπεδίου. Μήνυμα 112 εστάλη στους κατοίκους της Αττικής, προειδοποιώντας για έντονη χιονόπτωση και καλώντας τους πολίτες να αποφύγουν τις άσκοπες μετακινήσεις.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ