- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Για διακίνηση ποσοτήτων κρυσταλλικής μεθαμφεταμίνης εντοπίστηκαν από την ΕΛΑΣ τρεις άνδρες καθώς και το διαμέρισμα που χρησιμοποιούσαν.
Τρεις Αφγανοί, ηλικίας 25, 32 και 38 ετών, συνελήφθησαν, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών της Ασφαλείας Αττικής, με την κατηγορία ότι διακινούσαν σημαντικές ποσότητες ναρκωτικών στην ευρύτερη περιοχή του κέντρου της Αθήνας.
Ειδικότερα, σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, στα πλαίσιο δράσεων για την σύλληψη εμπόρων ναρκωτικών και έπειτα από αξιοποίηση πληροφοριών, σχετικά με την δράση των τριών αλλοδαπών, όσον αφορά στη διακίνηση ποσοτήτων κρυσταλλικής μεθαμφεταμίνης, ηρωίνης και δισκίων ECSTASY, εντοπίστηκαν οι κατηγορούμενοι, καθώς και το διαμέρισμα που χρησιμοποιούσαν ως χώρο αποθήκευσης των ναρκωτικών.
Μετά από αστυνομικές έρευνες σε δύο διαμερίσματα στην Κυψέλη, βρέθηκαν στο πρώτο ποσότητα ηρωίνης και στο δεύτερο εγκατεστημένο ένα πλήρως εξοπλισμένο εργαστήριο μετατροπής μεθαμφεταμίνης από υγρή σε στερεή μορφή (κρυσταλλική) και ποσότητες μεθαμφεταμίνης και ηρωίνης.
Συνολικά, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, σύμφωνα με την ΕΛΑΣ: Ηρωίνη βάρους 3 κιλών και 763,8 γραμμαρίων, 4.200 δισκία ECSTASY, κρυσταλλική μεθαμφεταμίνη σε υγρή μορφή καθαρού βάρους 2.630 γραμ., κρυσταλλική μεθαμφεταμίνη 70 γραμ., μεθαμφεταμίνη 285 γραμ., το χρηματικό ποσό των 485 ευρώ, 4 ηλεκτρονικές ζυγαριές ακριβείας, 5 συσκευές κινητής τηλεφωνίας, 10 δοχεία με υγρό άγνωστης χημικής σύστασης, εξοπλισμός εργαστηρίου ναρκωτικών και ΙΧ αυτοκίνητο.
Οι τρεις συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Δύο πτήσεις από Ντόχα και Ντουμπάι προσγειώθηκαν στην Αθήνα - Αναμένονται ακόμη τέσσερις από Τελ Αβίβ
«Παίρνω τον Παύλο μου και φεύγω», είπε συγκινημένη η Μάγδα Φύσσα έξω από το δικαστήριο
Καταδικάστηκε και σε δεύτερο βαθμό με πέντε χρόνια
Ο καθηγητής και πρώην υπουργός, σχολιάζει τις φωτογραφίες, έχοντας προσωπική σύνδεση με την ιστορία: ο πατέρας του είχε κρατηθεί στο Χαϊδάρι και στις φυλακές Αβέρωφ.
Τι αναφέρει η ανακοίνωση με αφορμή το περιστατικό στον σταθμό του Αγίου Νικολάου
Από φέτος θεσπίζεται εθελοντική 12μηνη θητεία γυναικών στον Στρατό Ξηράς
Κάμερα ασφαλείας κατέγραψε τη στιγμή της τραγωδίας, σε εξέλιξη έρευνα για πιθανές κόντρες δύο οχημάτων
Αυλαία στη δίκη στο Εφετείο - Οι ποινές
«Είναι επιπόλαιο να μιλάμε από τώρα για ενδεχόμενο νέων κακοκαιριών» σημειώνει ο μετεωρολόγος
Απομακρύνθηκαν τελευταία στιγμή οι μαθητές
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τα social media αποτελούν πλέον την κύρια πηγή ενημέρωσης
Ενδεχόμενο να επιστρέψουν στη φυλακή πρώην βουλευτές
«Έζησα μαζί του και τον ευχαριστώ»
Ποιες αργίες ακολουθούν
«Ξεδίπλωσε ακέραιο το ταλέντο του και αγαπήθηκε όσο λίγοι από το μεγάλο κοινό»
Το βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου
Η πρόγνωση του Κλέαρχου Μαρουσάκη
Σε ποια ρολόγια δεν αλλάζει αυτόματα
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.