Ελλαδα

Αργυρούπολη: Ανθρωποκυνηγητό για τη σύλληψη - Τι εκτιμά η ΕΛΑΣ

Σε κρίσιμη κατάσταση η 40χρονη

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Αργυρούπολη: Ανθρωποκυνηγητό για τη σύλληψη - Τι εκτιμά η ΕΛΑΣ
ΕΛΑΣ - Αρχείο © EUROKINNISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ

Ξυλοδαρμός 40χρονης στην Αργυρούπολη: Σε εξέλιξη το ανθρωποκυνηγητό της ΕΛΑΣ για τη σύλληψη του 46χρονου.

Σε εξέλιξη είναι το ανθρωποκυνηγητό που έχει εξαπολύσει η ΕΛΑΣ για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του 46χρονου που φέρεται ότι ξυλοκόπησε άγρια, το πρωί της περασμένης Παρασκευής την 40χρονη σύντροφό του, η οποία νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός».

Σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, ο κατηγορούμενος για απόπειρα ανθρωποκτονίας, που φέρεται να είναι γνώστης πολεμικών τεχνών, χτύπησε σε τέτοιο βαθμό την άτυχη γυναίκα, μέσα στο διαμέρισμα της οδού Ολυμπίας, στην Αργυρούπολη, ώστε την άφησε αναίσθητη και αμέσως τράπηκε σε φυγή.

Στη συνέχεια ενημέρωσε σχετικά συγγενικό πρόσωπο της γυναίκας, το οποίο και ειδοποίησε το ΕΚΑΒ.

Την υπόθεση έχει αναλάβει η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Νοτιοανατολικής Αττικής, που διενεργεί συνεχείς έρευνες για την σύλληψή του. Η εκτίμηση των αστυνομικών είναι ότι ο κατηγορούμενος ίσως κρύβεται σε σπίτι φιλικού ή συγγενικού του προσώπου, αλλά υπάρχει βέβαια και το ενδεχόμενο να παραδοθεί από μόνος του, αφού γνωρίζει ότι δεν μπορεί να ξεφύγει.

Eνδεικτικό της έκτασης που έχει λάβει η βία κατά των γυναικών είναι το γεγονός ότι μόνο η αρμόδια Υπηρεσία της ΕΛΑΣ στον Άλιμο, έχει διαχειριστεί μέσα σε ένα τρίμηνο 110 υποθέσεις, όπως ανέφερε στο Αθηναϊκό - Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Ατικής, Γιώργος Καλλιακμάνης.

Αργυρούπολη: «Να σαπίσεις στη φυλακή», λέει η κόρη του δράστη

Παράλληλα, η κόρη του 46χρονου που αναζητείται για τον ξυλοδαρμό της συντρόφου του στην Αργυρούπολη πήρε θέση για το περιστατικό. Το νεαρό κορίτσι ανέβασε μια φωτογραφία του πατέρα της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, εκφράζοντας την οργή της.

«Ντρέπομαι πολύ που αυτός ο άνθρωπος είναι πατέρας μου, ελπίζω να σαπίσεις στη φυλακή», έγραψε σε ανάρτησή της.

Στη φωτογραφία, μάλιστα, υπάρχει και η λεζάντα: «Κοινοποιήστε παντού για να βρεθεί! Αυτό είναι το σκουπίδι της Αργυρούπολης που χτύπησε τη σύντροφό του, χαροπαλεύει η γυναίκα με κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, κινείται με όχημα KAΙ χρώματος ασημί».

Σημειώνεται ότι ο δράστης έχει ακόμα τρία παιδιά.

arguroupoli.jpg

O 46χρονος είχε μαχαιρώσει την τότε σύντροφό του το 2015

Αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι ο δράστης είχε μαχαιρώσει την τότε σύντροφό του το 2015. Αναζητήθηκε στο πλαίσιο του αυτοφώρου, ωστόσο δεν εντοπίστηκε για να συλληφθεί.

Την υπόθεση για τον ξυλοδαρμό της 40χρονης στην Αργυρούπολη είχε αναλάβει αρχικά το γραφείο ενδοοικογενειακής βίας στο τμήμα Αλίμου. Ωστόσο, λόγω της σοβαρότητας της υπόθεσης, τις έρευνες έχει αναλάβει η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Νοτιοανατολικής Αττικής.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ