- CITY GUIDE
- PODCAST
-
14°
«Γεννηματάς»: Γιος ασθενούς εισέβαλε στο νοσοκομείο με μαχαίρι και μπιτόνι βενζίνης - Απειλούσε να αυτοκτονήσει.
Μεγάλη αναστάτωση προκλήθηκε στο νοσοκομείο Γεννηματάς στην Αθήνα, όταν ένας άνδρας εισέβαλε στο γραφείο των γιατρών με ένα στιλέτο και ένα μπιτόνι βενζίνη, απειλώντας να αυτοκτονήσει.
Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, ο άνδρας πέρασε την είσοδο του νοσοκομείου και ανέβηκε στον πρώτο όροφο που είναι τα γραφεία των γιατρών έχοντας μαζί του ένα μεγάλο στιλέτο και ένα μπιτόνι με βενζίνη.
Άνοιξε την πόρτα του γραφείου των γιατρών, τους έβγαλε έξω κι έπειτα κλείστηκε μέσα απειλώντας ότι θα μαχαιρωθεί και θα αυτοπυρποληθεί.
Οι γιατροί ειδοποίησαν την αστυνομία, με τους άνδρες της Άμεσης Δράσης να φτάνουν άμεσα στο νοσοκομείο και μετά από διαπραγμάτευση 40 και πλέον λεπτών να καταφέρνουν να τον πείσουν να μην πραγματοποιήσει την απειλή του και να παραδοθεί.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του μεσημβρινού δελτίου ειδήσεων του STAR, όλα αυτά συνέβησαν λόγω της μεταχείρισης των γιατρών προς τον πατέρα του, ο οποίος νοσηλεύεται στο συγκεκριμένο νοσοκομείο.
Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Βροχοπτώσεις άνω των 40–50 mm/ώρα στην Αττική από την κακοκαιρία Byron
Ισχυρές βροχές και καταιγίδες σε πολλές περιοχές της χώρας
Ομάδα αγροτών προσπάθησε να περάσει τον αστυνομικό κλοιό και να κινηθεί προς το αεροδρόμιο «Μακεδονία»
Τι ζητά ο δήμαρχος από τον Νίκο Χαρδαλιά
Συνεχίζονται οι ισχυρές βροχοπτώσεις - Οδηγίες για ασφάλεια και δικαιώματα
Πού έχει αποκατασταθεί η κυκλοφορία
Δεν μπορούσε να προσεγγίσει Super Puma λόγω των καιρικών συνθηκών
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Επικαιροποιήθηκε το έκτακτο δελτίο της ΕΜΥ
Πότε θα περιοριστούν οι βροχές
Η ανάρτησή του στο Facebook
Ο χάρτης που δείχνει τους κεντρικούς οδικούς άξονες που αντιμετωπίζουν προβλήματα
Προειδοποίηση για έντονα καιρικά φαινόμενα
Το βίντεο που είδε το φως της δημοσιότητας
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.