- CITY GUIDE
- PODCAST
-
12°
Στην Κυψέλη έπεσαν πυροβολισμοί. Άνδρας άνοιξε πυρ από το μπαλκόνι πολυκατοικίας και στη συνέχεια παραδόθηκε σε αστυνομικούς.
Συναγερμός στην Κυψέλη, καθώς ακούστηκαν πυροβολισμοί από πολυκατοικία στην πλατεία Αμερικής σήμερα Κυριακή 9 Ιανουαρίου 2022, το πρωί. Η κινητοποίηση της αστυνομίας μπροστά από την πολυκατοικία που βρίσκεται στην οδό Εφέσου 19, ήταν μεγάλη.
Οι πρώτες πληροφορίες ανέφεραν ότι άνδρας πυροβόλησε από το μπαλκόνι του σπιτιού του και στη συνέχεια «ταμπουρώθηκε» στο εσωτερικό της κατοικίας.
Αστυνομικοί έσπευσαν επιτόπου και απέκλεισαν το σημείο. Σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση, ο άνδρας παραδόθηκε ύστερα από συνομιλία με ειδικό διαπραγματευτή.
Οι πυροβολισμοί στην Κυψέλη, στο κέντρο της Αθήνας, προκάλεσαν αναστάτωση στους γείτονες, οι οποίοι βγήκαν στο μπαλκόνι και στην είσοδο για να δουν τι συνέβη. Άγνωστο παραμένει γιατί ο άνδρας άνοιξε πυρ. Ο συλληφθείς είναι ένας 30χρονος από την Αλβανία.
Πυροβολισμοί στην Κυψέλη - Οι πρώτες εικόνες έξω από την πολυκατοικία
Στη δημοσιότητα δόθηκαν οι πρώτες εικόνες από την Κυψέλη. Αστυνομικοί βρίσκονται έξω από την πολυκατοικία στην πλατεία Αμερικής, όπου άνδρας άνοιξε πυρ από το μπαλκόνι του σπιτιού του.
Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Δεκάδες κλήσεις για αντλήσεις υδάτων
Δύο σεσημασμένοι κακοποιοί ταυτοποιήθηκαν από τη Δίωξη Εκβιαστών για την επίθεση της 7ης Οκτωβρίου
Οι κατηγορίες που αντιμετωπίζουν
Αυξημένη κίνηση και καθυστερήσεις σε Κηφισό, Κηφισίας, Μεσογείων, Παραλιακή και βασικούς άξονες
Οι φωτογραφίες που κάνουν τον γύρο του διαδικτύου
Το βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου
Τα ουρλιαχτά νεαρής γυναίκας για τον αδελφό της που κινδύνευσε
Δείτε την αναλυτική πρόγνωση για σήμερα Παρασκευή
Κινητοποίηση του Δήμου Περάματος μετά την πυρκαγιά, με αιτήματα δεύτερη έξοδο διαφυγής και ασφάλεια
Καταγγελίες πολιτών για πολύωρη διακοπή ρεύματος και απουσία ενημέρωσης
Οι μεγαλύτερες τιμές καταγράφονται ήδη από τον Μεσοπόλεμο και τη δεκαετία του ’50
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.