Ελλαδα

Πρώην σύντροφος Παναγιωτόπουλου: Ήθελε να κάνουμε όλα τα ακραία

«Έβλεπα ότι και αυτός δεν απολάμβανε την ίδια την πράξη αλλά του άρεσε περισσότερο αυτό, να τραβά βίντεο»

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ο Στάθης Παναγιωτόπουλος
Ο Στάθης Παναγιωτόπουλος © YouTube

Σε νέες αποκαλύψεις για τον Στάθη Παναγιωτόπουλο προχωρά η πρώην σύντροφός του που τον κατήγγειλε για διαρροή πορνογραφικού υλικού.

Στη δημοσιότητα έρχονται ολοένα και περισσότερες λεπτομέρειες για την δράση του Στάθη Παναγιωτόπουλου, με την πρώην σύντροφό του να προχωρά σε νέες αποκαλύψεις στον ΑΝΤ1.

Συγκεκριμένα, τον περιέγραψε ως έναν άνθρωπο χειριστικό, πιεστικό και με ιδιαίτερα ένστικτα. Ακόμα, εστιάζει σε όσα βίωσε όσο ήταν μαζί του ενώ καταλήγει πως δεν άντεξε καθώς της ζητούσε ακραία πράγματα όπως αυτά που έβλεπε σε ταινίες ερωτικού περιεχομένου.

«Χώρισα μαζί του γιατί δεν μπορούσα να κάνω αυτά που ζητούσε. Ήταν πιεστικός, ήθελε να κάνουμε όλα τα ακραία που έβλεπε στις πορνοταινίες. Και ειδικά το τελευταίο εξάμηνο ήταν πιεστικός και μετά από ένα σημείο δεν άντεχα, δεν μπορούσα. Μου είχε πει για κάποιους φίλους του ή άλλες κοπέλες, κάποιες πρώην, και μάλιστα μου έστελνε και φωτογραφίες γυμνές από άλλες κοπέλες για να του πω ποια μ’ αρέσει και είχε κάποιους που έλεγε ότι ενδιαφέρονται για εμένα και ότι με είδαν… να κάνουμε κάτι όλοι μαζί», τόνισε η γυναίκα.

Επιπρόσθετα, δεν παρέλειψε να αναφερθεί στο γεγονός πως ο παρουσιαστής είχε άπειρο υλικό πάνω από 50 γυναίκες ενώ «έβλεπα ότι και αυτός δεν απολάμβανε την ίδια την πράξη αλλά του άρεσε περισσότερο αυτό, να τραβά βίντεο».

«Μετά από ένα σημείο δεν ήθελα και του έλεγα… “τι τα θες τόσα;” Και μια φορά του είχα πει και αστειευόμενη “ελπίζω να μην με δω σε κανένα site” και μου είπε “όχι μην είσαι χαζή, θα το γράψω έτσι” και μου είπε έναν άλλο τίτλο, με κορόιδευε μέσα στα μούτρα μου. Τα περισσότερα ήταν με κινητό και κάποια ήταν και με μια βιντεοκάμερα που είχε. Στη Θεσσαλονίκη στο σπίτι του συνήθως με κάμερα ήταν. Και στο νησί και στην Αθήνα και γενικά όπου βρισκόμασταν τραβούσε με το κινητό». σημείωσε και κατέληξε:

«Στην ουσία κατάλαβα ότι κοροϊδεύει. Δεν προστάτεψε ούτε την οικογένειά του, ούτε τους συνεργάτες του ούτε κανέναν. Δεν τον ενδιαφέρει τίποτα, δείχνει μια απάθεια, εγώ δεν τολμώ να βγω από το σπίτι μου και αυτός κυκλοφορεί ελεύθερος».

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις 

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ   

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ