- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Πρώην σύντροφος Παναγιωτόπουλου: Νιώθεις ντροπή και προδοσία
«Μου μπήκαν σκέψεις να βάλω τέλος στη ζωή μου»
Η 30χρονη πρώην σύντροφος του Στάθη Παναγιωτόπουλου προχώρησε σε νέες δηλώσεις και αποκαλύψεις.
Σε νέες δηλώσεις και αποκαλύψεις προχώρησε η πρώην σύντροφος του Στάθη Παναγιωτόπουλου, η 30χρονη σήμερα γυναίκα, η οποία κατήγγειλε τον μέχρι πρότινος παρουσιαστή του «Ράδιο Αρβύλα» για διαρροή βίντεο με ερωτικό περιεχόμενο από προσωπικές τους στιγμές.
Μιλώντας στον Alpha και στην εκπομπή T-Live η συγκεκριμένη γυναίκα είπε αρχικά: «Δεν είχα καταλάβει κάτι. Από τις πρώτες μας συνευρέσεις ήθελε να βιντεοσκοπούμαι. Εγώ ήμουν και σε πιο μικρή ηλικία, λίγο άμαθη, δεν ήξερα πολλά από αυτά τα πράγματα. Απλά έκανα ό,τι μου έλεγε. Να πω την αλήθεια δεν ήταν και κάτι που μου άρεσε, αλλά το έκανα. Μάλιστα είχα και εμπιστοσύνη στο συγκεκριμένο άτομα λόγω του ονόματός του και της ηλικίας του. Με κάποιον άλλον μπορεί να μην το έκανα. Λόγω του ονόματος του θεωρούσα Ότι δεν θα μπορούσε να κάνει κάτι… Δεν θα ρίσκαρε από τη στιγμή που ήταν δημόσιο πρόσωπο και αυτό μου έδωσε μία άνεση να το κάνω, μια ασφάλεια».
Στη συνέχεια η πρώην σύντροφος του Στάθη Παναγιωτόπουλου ανέφερε πως από το πρώτο 20ημερο της σχέσης ο παρουσιαστής ξεκίνησε να δημοσιοποιεί τα βίντεο.
Για το ποιος την ειδοποίησε απάντησε: «Με είδε μία γνωστή μου, με αναγνώρισε και επειδή της είχα αναφέρει κιόλας ότι έχουμε τραβήξει κάποια βίντεο, κατάλαβα ότι είμαι εγώ, μου τα έστειλε, μπήκα να τα δω, και από ένα βίντεο μετά, ψάχνοντας τον τίτλο και το username, είδα ότι είχε σε τρία διαφορετικά site προφίλ, δηλαδή υπήρχαν αυτά τα βίντεο, μαζί με άλλα βίντεο και φωτογραφίες από άλλες κοπέλες.
»Επειδή είδα σήμερα ότι βγήκε στην τηλεόραση και είπε ότι ήταν μια στιγμή, ήταν κάτι που το έκανε για καιρό, είχε οκτώ χρόνια κανάλι. Και ήταν και πολλές άλλες κοπέλες, πολλές φωτογραφίες και ανάμεσα τους και τρία δικά μου βίντεο και περίπου τριακόσιες φωτογραφίες»
Μεταξύ άλλων η πρώην σύντροφος του παρουσιαστή είπε: «Ζήτησε, αλλά η συγγνώμη του δεν ήταν ειλικρινής δηλαδή ήταν προσχηματική, απλά για να με επηρεάσει για να γλυτώσει.
»Μετά ανέβασε και άλλα βίντεο. Και σε μένα κάποια στιγμή μου μπήκαν σκέψεις για να δώσω τέλος στη ζωή μου, δεν είναι η μόνο η ντροπή που νιώθεις αλλά και η προδοσία που ένιωσα από αυτόν τον άνθρωπο που εμπιστευόμουν, με στεναχώρησε παρά πολύ η προδοσία του και όλα αυτά που έκανε πίσω από την πλάτη μου Αυτό δεν μπορώ το διαχειριστώ ακόμη και τώρα».
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Μισή ώρα πριν τα μεσάνυχτα στον Άλφα με τον Σταύρο Θεοδωράκη
«Η Μαρινέλλα ήταν δικός μου άνθρωπος», τόνισε η ηθοποιός
Το νέο καθεστώς δημοσιότητας - Όλες οι αλλαγές
Απόφαση-σταθμός στην Ιταλία για παράνομες χρεώσεις - Αποζημιώσεις έως και 500 ευρώ ανά συνδρομητή
«Είσαι υπέροχος» του είπε συγκινημένη η Μαρία Μπεκατώρου
Πότε κάνει πρεμιέρα το show μεταμορφώσεων
Ο διάσημος Βρετανός παρουσιαστής αποκαλύπτει ποιο πρόσωπο τον συγκλόνισε περισσότερο σε 35 χρόνια καριέρας
Το αρχειακό υλικό, η πολιτική ζωή, η δράση των διωκτικών αρχών και η συνέντευξη του Δημήτρη Κουφοντίνα
Επιστολές της Ένωσης Συντακτών σε πολιτικούς και συνδικάτα - Ζητείται στήριξη για τη συνέχιση
«Η εκπομπή μας ολοκληρώθηκε πρόωρα χωρίς να μπορέσουμε να σας αποχαιρετήσουμε» - Η ανάρτηση της Ναταλί Κάκκαβα
Η συμφωνία συμπεριλαμβάνει την ιστορική εφημερίδα La Repubblica
Δύο φορές στη Μενεγάκη πήγα με τη μάσκα, λέει ο Κώστας Τερζάκης
Τι αποφάσισε ο τηλεοπτικός σταθμός για τα επεισόδια του Cash or Trash που έχουν ήδη γυριστεί
Από την ατομική ανθεκτικότητα στη θεσμική ρύθμιση
Απρόοπτο στη σκηνή του J2US με τον Σκουλό να χάνει τους στίχους αλλά να επανέρχεται δυναμικά
Η παρουσιάστρια άνοιξε την αυλαία με προσωπικά λόγια και πρώτο καλεσμένο τον Καπουτζίδη
Έκκληση για αναστολή της διακοπής του ελληνικού προγράμματος από τον Πρόεδρο της Βουλής- Θέμα πολιτιστικής διπλωματίας
Το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ του Variety για τις αλαζονικές συμπεριφορές και την έλλειψη σεβασμού
Εσείς θα απαντούσατε σε αυτή την ερώτηση του Εκατομμυριούχου;
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.