- CITY GUIDE
- PODCAST
-
14°
Βρέθηκαν τα συντρίμμια του μονοκινητήριου αεροπλάνου που αγνοούνταν στο Μαυροβούνι, κοντά στη Λάρισα.
Κοντά στο χωριό Άνω Αμυγδαλή στην περιοχή του Μαυροβουνίου, εντοπίστηκαν τα συντρίμμια του αεροπλάνου που αγνοούνται εδώ και μέρες, μαζί με τον πιλότο.
Σύμφωνα με την ΕΡΤ, τα συντρίμμια εντοπίστηκαν από ελικόπτερο Super Puma της 384 Μοίρας, κοντά σε κεραία κινητής τηλεφωνίας.
Από νωρίς το πρωί της Πέμπτης (18/11/2021), σωστικά συνεργεία και οχήματα της Πυροσβεστικής και της Πολιτικής Προστασίας συμμετείχαν στις έρευνες για τον εντοπισμό του 62χρονου Στ. Τσιγάλογλου, από την Δράμα, τα ίχνη του οποίου χάθηκαν την Δευτέρα, 15 Νοεμβρίου το απόγευμα, κατά τη διάρκεια της επιστροφής του από την Θήβα στην Δράμα με το μονοκινητήριο αεροσκάφος του.
Σύμφωνα με μαρτυρίες, ηλικιωμένος είδε το αεροσκάφος στην περιοχή του Αχιλλείου Λάρισας ενώ από την περιοχή των Καναλίων Μαγνησίας, υπάρχουν πληροφορίες ότι ακούστηκε ένας κρότος στην περιοχή.
Το τελευταίο στίγμα του από το κινητό του πιλότου εντοπιζόταν στην περιοχή Χάλκη της Λάρισας.
Για το συμβάν έχει κάνει ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης η κόρη του 62χρονου.
Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Γιατροί «στόχευαν» ΑΜΚΑ για εικονικές συνταγογραφήσεις
Υπερχείλισε χείμαρρος στη Φοινικούντα
Βροχοπτώσεις άνω των 40–50 mm/ώρα στην Αττική από την κακοκαιρία Byron
Ισχυρές βροχές και καταιγίδες σε πολλές περιοχές της χώρας
Ομάδα αγροτών προσπάθησε να περάσει τον αστυνομικό κλοιό και να κινηθεί προς το αεροδρόμιο «Μακεδονία»
Τι ζητά ο δήμαρχος από τον Νίκο Χαρδαλιά
Συνεχίζονται οι ισχυρές βροχοπτώσεις - Οδηγίες για ασφάλεια και δικαιώματα
Πού έχει αποκατασταθεί η κυκλοφορία
Δεν μπορούσε να προσεγγίσει Super Puma λόγω των καιρικών συνθηκών
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Επικαιροποιήθηκε το έκτακτο δελτίο της ΕΜΥ
Πότε θα περιοριστούν οι βροχές
Η ανάρτησή του στο Facebook
Ο χάρτης που δείχνει τους κεντρικούς οδικούς άξονες που αντιμετωπίζουν προβλήματα
Προειδοποίηση για έντονα καιρικά φαινόμενα
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.