- CITY GUIDE
- PODCAST
-
13°
Με χαμηλές ταχύτητες συνεχίζεται η κίνηση των οχημάτων στους κεντρικούς οδικούς άξονες της Αθήνας - Ποια σημεία είναι στο «κόκκινο».
Μποτιλιάρισμα στην άνοδο της Λεωφόρου Κηφισού από τα ΚΤΕΛ μέχρι τη Νέα Φιλαδέλφεια. Χαμηλές ταχύτητες στην κάθοδο από τη Νέα Φιλαδέλφεια μέχρι τη συμβολή της με την Παραλιακή.
Πολύ αυξημένη κίνηση και στα δύο ρεύματα της λεωφόρου Κηφισίας από ΟΑΚΑ προς Πανόρμου και στην κάθοδο της Μεσογείων από τον Χολαργό έως το Ερρίκος Ντυνάν.
Δύσκολη η άνοδος της Κατεχάκη από Ηλιούπολη προς Καρέα και η κάθοδος από την Περιφερειακή Υμηττού προς τα στρατιωτικά νοσοκομεία.
Προβλήματα στην άνοδο της Αρδηττού, την κάθοδο της Υμηττού και στην Εθνικής Αντιστάσεως στο ύψος της Δάφνης.
Μποτιλιάρισμα στην Παραλιακή στο ρεύμα προς Πειραιά, από το ύψος του Παλαιού Αεροδρομίου μέχρι τον Φλοίσβο και κατόπιν από το "Γεώργιος Καραϊσκάκης" μέχρι την πλατεία Ιπποδαμείας.
Δύσκολη η 34ου Συντάγματος Πεζικού στον Πειραιά και η είσοδος της Λεωφόρου Αθηνών από το Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής μέχρι την οδό Μαρκόνι.
Μποτιλιάρισμα στη Λεωφόρο Σχιστού προς τον Σκαραμαγκά και στην Αχιλλέως προς την Πλατεία Μεταξουργείου.
Δυσκολίες στα δύο ρεύματα της Λεωφόρου Αλεξάνδρας ανά τμήματα και στην οδό Μάρνη. Πολύ αυξημένη κίνηση στην Παλαιολόγου/Παπανικολή από και προς τα Σίδερα Χαλανδρίου.
Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ποιοι δρόμοι και ποιες ώρες θα είναι κλειστοί
Το επίκεντρο και το εστιακό βάθος
Η πυρκαγιά εκδηλώθηκε στην περιοχή Φανερωμένη
Το χρονικό της υπόθεσης
Και πότε θα χτυπήσει ξανά το κουδούνι το 2027
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Ξανά στο εδώλιο οι δύο ψαράδες για ανθρωποκτονία από πρόθεση
Αλλάζει υπερασπιστική γραμμή
Πότε έρχεται νέα κακοκαιρία
Υπενθύμιση του ΕΣΘ για το κλείσιμο των επιχειρήσεων σε επτά δήμους του πολεοδομικού συγκροτήματος
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Η αναλυτική πρόγνωση Μαρουσάκη για τις επόμενες ημέρες
Σοβαρά προβλήματα στην εξυπηρέτηση επιβατών
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.