- CITY GUIDE
- PODCAST
-
13°
Με χαμηλές ταχύτητες συνεχίζεται η κίνηση των οχημάτων στους κεντρικούς οδικούς άξονες της Αθήνας - Ποια σημεία είναι στο «κόκκινο».
Μποτιλιάρισμα στην άνοδο της Λεωφόρου Κηφισού από τα ΚΤΕΛ μέχρι τη Νέα Φιλαδέλφεια και στην κάθοδο από την Αττική οδό μέχρι την Πέτρου Ράλλη.
Πολύ αυξημένη η έξοδος της Λεωφόρου Αθηνών από το Παλατάκι έως τα Διυλιστήρια και στην Λεωφόρο Σχιστού προς Σκαραμαγκά.
Δύσκολη η Αττική οδός στο ρεύμα προς Αεροδρόμιο από το ύψος της Μεταμόρφωσης μέχρι την Νερατζιώτισσα και στο ρεύμα προς Ελευσίνα από τη Δουκίσσης Πλακεντίας μέχρι την Νερατζιώτισσα.
Προβλήματα στα δύο ρεύματα της Λεωφόρου Κηφισίας ανά τμήματα από το ύψος του ΟΑΚΑ μέχρι την Πανόρμου, στην κάθοδο της Μεσογείων από Χολαργό έως την Φειδιππίδου καθώς και στη Φιλολάου.
Μποτιλιάρισμα στην κάθοδο της Κατεχάκη από την Περιφερειακή οδό Υμηττού προς τα στρατιωτικά νοσοκομεία. Χαμηλές ταχύτητες στην άνοδο της Αρδηττού και της Βασιλέως Κωνσταντίνου.
Πάρα πολύ αυξημένη η κίνηση στην Παραλιακή από το ύψος του Παλαιού Αεροδρομίου μέχρι το Τροκαντερό και κατόπιν από το ύψος του Μοσχάτου μέχρι την πλατεία Ιπποδαμείας στον Πειραιά.
Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ποιοι δρόμοι και ποιες ώρες θα είναι κλειστοί
Το επίκεντρο και το εστιακό βάθος
Η πυρκαγιά εκδηλώθηκε στην περιοχή Φανερωμένη
Το χρονικό της υπόθεσης
Και πότε θα χτυπήσει ξανά το κουδούνι το 2027
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Ξανά στο εδώλιο οι δύο ψαράδες για ανθρωποκτονία από πρόθεση
Αλλάζει υπερασπιστική γραμμή
Πότε έρχεται νέα κακοκαιρία
Υπενθύμιση του ΕΣΘ για το κλείσιμο των επιχειρήσεων σε επτά δήμους του πολεοδομικού συγκροτήματος
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Η αναλυτική πρόγνωση Μαρουσάκη για τις επόμενες ημέρες
Σοβαρά προβλήματα στην εξυπηρέτηση επιβατών
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.