Ελλαδα

Χαλάνδρι: Σε κατάσταση σοκ οι ένοικοι κτιρίου που έπεσε μπαλκόνι

Οι απίστευτες εικόνες μετά την κατάρρευση στην πολυκατοικία

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Το μπαλκόνι που κατέρρευσε σε πολυκατοικία στο Χαλάνδρι
Το μπαλκόνι που κατέρρευσε σε πολυκατοικία στο Χαλάνδρι © EUROKINISSI/ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ

Στο Χαλάνδρι κατέρρευσε το μπαλκόνι σε πολυκατοικία, με τους ενοίκους να αδυνατούν να πιστέψουν αυτό που συνέβη. Οι νέες εικόνες μετά την κατάρρευση.

Σοκαρισμένοι είναι οι ένοικοι στην πολυκατοικία στο Χαλάνδρι όπου έπεσε το μπαλκόνι. Το περιστατικό σημειώθηκε σήμερα Παρασκευή 15 Οκτωβρίου 2021, τα ξημερώματα. Από θαύμα δεν τραυματίστηκε κάποιος.

Η πολυκατοικία στο Χαλάνδρι βρίσκεται στην οδό Κουρτέση. Την ώρα που έγινε η κατάρρευση, στο μπαλκόνι δεν υπήρχαν άτομα. Κενός ήταν και ο αίθριος χώρος του κτιρίου.

Έντρομοι οι κάτοικοι εγκατάλειψαν την πολυκατοικία. Όπως έγινε γνωστό, μηχανικοί της Τεχνικής Υπηρεσίας, εργαζόμενοι στην Πολεοδομία της Αγίας Παρασκευής, αλλά και ο ίδιος ο δήμαρχος, Σίμος Ρούσσος, έσπευσαν επιτόπου.

Καθώς η διαδικασία για τον έλεγχο στατικότητας θα χρειαστεί χρόνο, ο Δήμος Χαλανδρίου έχει έρθει σε συμφωνία με ξενοδοχείο της περιοχής, προκειμένου να εξασφαλιστεί προσωρινή στέγη για τους ενοίκους της πολυκατοικίας όπου κατέρρευσε το μπαλκόνι.

Χαλάνδρι: Έπεσε μπαλκόνι πολυκατοικίας  | 15/10/21 | ΕΡΤ

Η κατάρρευση του μπαλκονιού πολυκατοικίας στο Χαλάνδρι σε εικόνες

Όπως φαίνεται και στις εικόνες που δημοσιεύει από το Χαλάνδρι η EUROKINISSI, η ζημιά είναι μεγάλη. Το μπαλκόνι έχει καταρρεύσει, με κομμάτια από τσιμέντο να έχουν πέσει στην είσοδο και περιμετρικά του κτιρίου.

Αστυνομικοί έχουν τοποθετήσει προειδοποιητική κορδέλα στο πεζοδρόμιο, προκειμένου να μη διέρχονται πολίτες από το σημείο που βρίσκεται η πολυκατοικία στο Χαλάνδρι.

Η πολυκατοικία στο Χαλάνδρι όπου κατέρρευσε το μπαλκόνι

Κομμάτια μπετόν από το μπαλκόνι μετά την κατάρρευση στην πολυκατοικία στο Χαλάνδρι

Στο Χαλάνδρι κατέρρευσε το μπαλκόνι σε πολυκατοικία και από θαύμα δεν υπήρξαν τραυματισμοί

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ