- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Εκλάπη το φουσκωτό του Γιάνη Βαρουφάκη στην Αίγινα
Πρόκειται για το τρίτο κρούσμα κλοπής σκάφους στην περιοχή
Το φουσκωτό σκάφος του βουλευτή και Γραμματέα του κόμματος ΜέΡΑ25, Γιάνη Βαρουφάκη έκλεψαν άγνωστοι την περασμένη Κυριακή από το λιμάνι της Αίγινας.
Άγνωστοι έκλεψαν το φουσκωτό σκάφος του γραμματέα του ΜεΡΑ25 Γιάνη Βαρουφάκη από το λιμάνι της Αίγινας όπου διαμένει μόνιμα. Την κλοπή κατήγγειλε ο ίδιος.
Αυτή σύμφωνα με το saronicmagazine, είναι η τρίτη κλοπή σκάφους στην Αίγινα μέσα στους τελευταίους μήνες. Στις αρχές Σεπτεμβρίου είχε κλαπεί, σύμφωνα με την καταγγελία του ιδιοκτήτη του (ο οποίος προσφέρει αμοιβή ύψους 1.000 ευρώ σε όποιον το βρει και του το επιστρέψει), σκάφος με το όνομα DIMI και τετράχρονη YAMAHA 60 ίππων με γκρι τέντα. Κλάπηκε, όπως είχε καταγγείλει από το κεντρικό λιμάνι της Αίγινας ξημερώματα της 4ης Σεπτεμβρίου από την πλωτή προβλήτα 6 όπου ήταν δεμένο.
Παρόμοιο περιστατικό είχε σημειωθεί και στις 8 Αυγούστου, όταν εξαφανίστηκε από το λιμάνι της Αίγινας το σκάφος Αίολος ΛΑ 1664, 90 Yamaha 4,60 μέτρων. Και τα τρία κρούσματα κλοπής αξιολογούνται ως ιδιαιτέρως ανησυχητικά, καθώς το λιμάνι της Αίγινας είναι ένα από πλέον δημοφιλή και η προσέλκυση σκαφών συνεχίζεται καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου.
Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Μέχρι πότε θα διαρκέσει η φθινοπωρινή «εισβολή» από τα Βαλκάνια
Τι δήλωσε ο Έλληνας τραγουδιστής
Θα απαντήσει σε ερωτήσεις δημοσιογράφων μαζί με τους πρωταγωνιστές της ελληνικής αποστολής
Τι συμβαίνει με την ελληνική ακαδημαϊκή διασπορά
Η νέα εκδήλωση του κύκλου συζητήσεων «Κι αυτοί είναι η Ελλάδα» του περιοδικού The Books' Journal
Ήταν κλειστό εξαιτίας κινητοποιήσεων των κτηνοτρόφων που διαμαρτύρονται για τα μετρά κατά της μετάδοσης του αφθώδους πυρετού
Η φωτιά καίει υλικά ανακύκλωσης και απορρίμματα
Πιθανόν να του έστησαν ενέδρα μέσω Instagram
Οι νεότερες εξελίξεις για την υγεία της
Αναμνήσεις ενός μαθητή από την 21η Απριλίου 1967
Εξαιρετικά κρίσιμη η κατάστασή της
Πότε έρχονται βροχές και βοριάδες
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.