Ελλαδα

Κίνηση: Πού υπάρχει μποτιλιάρισμα αυτήν την ώρα

Δείτε τον χάρτη

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Μποτιλιάρισμα στη Συγγρού (ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ) - Αυξημένη η κίνηση στους δρόμους της Αθήνας σήμερα Δευτέρα 4 Οκτωβρίου 2021
Μποτιλιάρισμα στη Συγγρού (ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ) - Αυξημένη η κίνηση στους δρόμους της Αθήνας σήμερα Δευτέρα 4 Οκτωβρίου 2021 © EUROKINISSI

Κίνηση στους δρόμους της Αθήνας αυτήν την ώρα σήμερα Δευτέρα 4 Οκτωβρίου 2021, με μποτιλιάρισμα σε Συγγρού και Κηφισού μεταξύ άλλων.

Με δυσκολία η κίνηση σε κεντρικούς δρόμους στην Αθήνα αυτήν την ώρα. Οι οδηγοί, που κινούνται στο οδικό δίκτυο της πρωτεύουσας, καλούνται να οπλιστούν με υπομονή, καθώς υπάρχει μποτιλιάρισμα σε κεντρικά τμήματα.

Σημαντικές καθυστερήσεις υπάρχουν και στα δύο ρεύματα του Κηφισού. Μποτιλιάρισμα επίσης παρουσιάζεται στη Συγγρού, την Κηφισίας, τη Βασιλίσσης Σοφίας, τη Βασιλίσσης Αμαλίας και τη Βασιλέως Κωνσταντίνου.

Μετά την επιστροφή των αδειούχων του Αυγούστου η κίνηση έχει αυξηθεί σημαντικά σε κεντρικούς δρόμους της Αθήνας και των προαστίων, με το μποτιλιάρισμα να δοκιμάζει τις αντοχές των οδηγών, καθώς χρειάζεται αρκετή ώρα προκειμένου να καλύψουν μικρές αποστάσεις. Πολλοί, μάλιστα, δεν κρύβουν τον προβληματισμό τους για το τι θα συμβεί την περίοδο των Χριστουγέννων, όπου παραδοσιακά η κίνηση αυξάνεται ακόμη περισσότερο.

Δείτε τον χάρτη με την κίνηση αυτήν την ώρα στην Αθήνα σήμερα Δευτέρα 4 Οκτωβρίου 2021, το πρωί:

kinisi-botiliarisma.jpg

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ