Ελλαδα

Επίθεση με βιτριόλι: Θέλει να με αποτελειώσει όταν αποφυλακιστεί

Σε απόσταση… αναπνοής βρέθηκαν η Ιωάννα και η κατηγορούμενη.

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
ΔΙΚΗ ΤΗΣ 37ΧΡΟΝΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΜΕ ΒΙΤΡΙΟΛΙ ΣΤΗΝ ΙΩΑΝΝΑ ΠΑΛΙΟΣΠΥΡΟΥ
ΔΙΚΗ ΤΗΣ 37ΧΡΟΝΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΜΕ ΒΙΤΡΙΟΛΙ ΣΤΗΝ ΙΩΑΝΝΑ ΠΑΛΙΟΣΠΥΡΟΥ © (EUROKINISSI/ΒΑΣΙΛΗΣ ΡΕΜΠΑΠΗΣ)

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου υποστήριξε ότι η κατηγορούμενη θέλει να την αποτελειώσει όταν βγει από τη φυλακή.

Αμέσως μετά την έξοδό της από το δικαστήριο η Ιωάννα Παλιοσπύρου αναφέρθηκε στα υπονοούμενα που άφησε η κατηγορουμένη για την επίθεση με το βιτριόλι. Οι δυο γυναίκες ήρθαν απόσταση αναπνοής κατά το τέλος της ακροαματικής διαδικασίας

«Θέλω να πω, με αυτό που πληροφορήθηκα γι΄ αυτό που ψέλλισε, επειδή μου είχε κλείσει την οπτική επαφή ο αστυνομικός, να σταματήσει να παίζει θέατρο. Να σταματήσει να υποτιμά τη νοημοσύνη τη δική μου, του δικαστηρίου και της κοινής γνώμης», τόνισε η Ιωάννα Παλιοσπύρου.

«Είναι προφανές ακόμη και σήμερα ότι συνεχίζει να παίζει θέατρο και δεν υπάρχει ίχνος μεταμέλειας. Δεν έχει συνειδητοποιήσει τι έχει κάνει. Οσα χρόνια και να κάτσει φυλακή, όταν βγει στόχος της θα είναι να με αποτελειώσει» συνέχισε. 

Η ακροαματική διαδικασία περιλάμβανε τη συγκλονιστική κατάθεση της Ιωάννας Παλιοσπύρου, η οποία αναφέρθηκε εκτενώς στις εφιαλτικές στιγμές της επίθεσης, τον Γολγοθά στο νοσοκομείο και τη δύσκολη καθημερινότητα της. Αναφερόμενη στον 40χρονο, με τον οποίο η δράστις ισχυριζόταν ότι έχει σχέση, το θύμα ανέφερε πως δεν τον γνώριζε και τον διέγραψε από το Facebook, όταν της το ζήτησε η Έφη. 

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ

 

 

 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ