- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Καιρός - Αρναούτογλου: Πολλή ζέστη και κατά τόπους λίβας αύριο
Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού για αύριο
Για Λίβα θολούρα και πολλή ζέστη τις επόμενες ημέρες κάνει λόγο ο μετεωρολόγος Σάκης Αρναούτογλου.
Με ανάρτησή του στο Facebook ο Σάκης Αρναούτογλου ενημερώνει για τον καιρό το Σάββατο: «Zέστη, σκόνη, ισχυρός κατά τόπους λίβας (πολύ υψηλός ο κίνδυνος εκδήλωσης πυρκαγιών στις περιοχές όπου θα φυσά) αλλά και διάσπαρτες και σύντομης διάρκειας, τοπικά μόνο ίσως και δυνατές μπόρες/καταιγίδες το Σάββατο!».
Η ανάρτηση του μετεωρολόγου της ΕΡΤ:
Η πρόγνωση για αύριο, Σάββατο 18 Σεπτεμβρίου 2021 σύμφωνα με το Meteo
Αύριο, Σάββατο 18 Σεπτεμβρίου 2021 αναμένονται τοπικά αυξημένες νεφώσεις, με πιθανότητα για τοπικές βροχές και καταιγίδες στα κεντρικά και βόρεια τμήματα της χώρας, σύμφωνα με το meteo του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών.
Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στη Δυτική Μακεδονία από 14 έως 30 βαθμούς, στην υπόλοιπη Βόρεια Ελλάδα από 12 έως 38, στην Ήπειρο από 12 έως 33 βαθμούς, στη Θεσσαλία από 15 έως 37, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 15 έως 38, στα νησιά του Ιονίου από 15 έως 33 βαθμούς και στα νησιωτικά τμήματα του Αιγαίου και στην Κρήτη από 13 έως 31-34, ενώ στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και στα Δωδεκάνησα οι μέγιστες θερμοκρασίες θα φτάσουν στους 34-35 βαθμούς Κελσίου.
Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από δυτικές-βορειοδυτικές γενικά διευθύνσεις με εντάσεις έως 4-5 μποφόρ και στο Ιόνιο από δυτικές γενικά διευθύνσεις με εντάσεις έως 4 μποφόρ.
Στην Αττική αναμένονται λίγες νεφώσεις με μικρή πιθανότητα τοπικών βροχών στα βορειότερα τμήματα. Οι άνεμοι θα πνέουν από βορειοδυτικές γενικά διευθύνσεις με εντάσεις έως 4-5 μποφόρ κυρίως στα δυτικότερα τμήματα. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 έως 37 βαθμούς.
Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται λίγες νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές γενικά διευθύνσεις με εντάσεις έως 3-4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 έως 31 βαθμούς.
Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Στο τέλος της εβδομάδας θα συνεδριάσει το Δημοτικό Συμβούλιο
Μια Fan Zone γεμάτη εμπειρίες από τον κόσμο της McLaren Racing
Αναβαθμίστηκε το έκτακτο της ΕΜΥ - Ισχυρές καταιγίδες και την 28η Οκτωβρίου
24ωρη κινητοποίηση των ναυτεργατικών σωματείων και 3ωρη στάση εργασίας από τους λιμενεργάτες
Σε αυξημένη επιφυλακή η Πολιτική Προστασία
Μόνο από την αριστερή λωρίδα τα αυτοκίνητα
Ταλαιπωρία για τους οδηγούς
«Ζητήσαμε να αναβαθμιστεί η κατηγορία», λέει ο γιατρός
Πού θα έχει συγκεντρώσεις και τι ώρα ξεκινούν οι διαμαρτυρίες
Τέσσερις συλλήψεις από τις Αρχές
Δείτε το νέο επικαιροποιημένο έκτακτο δελτίο καιρού της ΕΜΥ
Η πολυτάραχη ζωή του, οι ιδέες που τον καθόρισαν, οι συγκρούσεις με την Εκκλησία και η διαρκής αναζήτηση της ελευθερίας.
Μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Εγκατέλειψαν άρον άρον το όχημα
Του τα είχαν αφαιρέσει για τον ίδιο λόγο
Η κρίση αξιών σε πρώτο πλάνο
Από λάθος χειρισμούς του οδηγού ξεκίνησε το δυστύχημα
Σπουδαία ημέρα για την πόλη
Το βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.